Stopi v stik

Zaslonske video stene

Včasih tudi največji posamezen LCD-zaslon ni dovolj velik. V nekaterih primerih je ustrezna samo celotna video stena. In takrat potrebujete Sharpovo zaslonsko video steno.

Sharp je razvil znanost video sten z naborom zaslonov, ki premagajo omejitve drugih sistemov.

Naši ultra tanki okvirji na primer zmanjšajo razdaljo med zasloni in ustvarijo resnično učinkovito zaslonsko video steno brez motečih dejavnikov. Monitorje lahko namestite v pokončni in vodoravni konfiguraciji za najboljši izkoristek razpoložljivega prostora, praktično brezhibni robovi pa vam pomagajo ustvariti visoko učinkovite video stene v skoraj katerem koli formatu in velikosti.

Visoka svetilnost pomeni, da bo vaša video stena svoje delo dobro opravila tudi v najbolj svetlih okoljih, zaradi naše visoko kontrastne tehnologije pa bodo vaše slike jasno vidne tudi s presenetljivo velike razdalje. Svetle bele in žive barve, najgloblje črne barve in enotna svetlost skupaj ustvarijo video steno, ki jo morate videti, da lahko verjamete.

Zasloni video sten

 • Zaslonske funkcije video stene - serija PN-V

  Pregled

  Z najtanjšim okvirjem v 60”-palčnem razredu* serija PN-V predstavlja standard za večzaslonske video stene. Z združljivostjo s pokončno in ležečo namestitvijo, polno razvrstitvijo LED osvetlitve ozadja in praktično brezhibni robovi pomagajo ustvariti visoko učinkovite video stene v katerem koli formatu in velikosti.

  * Glede na objavljene informacije 8- junija 2010 za 60-palčne ali večje LCD panele.

 • Zaslonski način Enlarge (povečava)

  (za do 25 monitorjev)

  Zaslonski način Enlarge (povečava) lahko eno sliko iz računalnika razširi prek 25 monitorjev (v konfiguraciji 5 x 5). Funkcija prilagoditve širine slike praktično izniči napačno poravnavo in bistveno izboljša povečano sliko v večzaslonskem prikazu.

 • Polna razvrstitev LED osvetlitve ozadja

  Enotna svetlost z nizko porabo energije

  Za več enotne svetlosti, kot jo lahko ponuja običajna tehnologija osvetlitve ozadja CCFL*, Sharpova serija PN-V uporablja elemente LED po celotni paneli neposredno za plastjo tekočih kristalov in tako zagotavlja, da so Sharpovi večzaslonski prikazi svetli, čudoviti in enakomerni.

  * Hladnokatodna fluorescentna žarnica

 • Upravljalni kompleti PN-ZR01 (za serijo PN-V60X) in PN-ZR01A (za PN-V551)

  (naprodaj posebej)

  Če je eden od monitorjev v večzaslonski konfiguraciji opremljen s tipalom za daljinski upravljalnik, lahko vse monitorje priročno upravljate prek enega daljinskega upravljalnika. Za še večje prihranke energije pa senzor svetlobe samodejno prilagaja svetlost osvetlitve ozadja, da se ujema z osvetlitvijo okolice.

 • Skoraj neomejene zaslonske možnosti

  Zaradi izredno tankega okvirja serije PN-V so robovi med sosednjimi monitorji praktično nevidni s širino samo 6,5 mm* (za serijo PN-V60X) in 3,5 mm* (za PN-V551). Če jih uporabljate v konfiguraciji video stene, je omogočen prikaz jasnih slik z visokim učinkom v praktično katerem koli formatu in velikosti. Serija PN-V je zasnovana za izjemno zanesljivost s potrjeno 24-urno zanesljivostjo, 3-letno omejeno on-site garancijo na dele in delo in certifikatom ENERGY STAR®.

  * Ne vključuje praznega prostora med monitorji.

 • Ustvarite dinamične video stene

  Enote: cm (mere so približne in vključujejo širino okvirja)

  Združite lahko skoraj neomejeno število monitorjev serije PN-V in ustvarite visoko učinkovite večzaslonske video stene. Te konfiguracije lahko upravljate prek RS-232C ali omrežja.* Zaradi enostavnosti uporabe in integracije je mogoča poenostavljena zasnova in namestitev zapletenih video sten praktično vseh velikosti in oblik.

  Za omrežno upravljanje serije PN-V60X je potrebna vhodna/izhodna razširitvena plošča PN-ZB02. Serija PN-V551 vključuje vgrajeni omrežni vmesnik.