Stopi v stik

Zaščita podatkov

Tiskalniki in večfunkcijske naprave predstavljajo ključni del delovnih procesov obdelave dokumentov večine organizacij in podjetij. Če pa niso ustrezno upravljani, lahko predstavljajo potencialno šibko točko v vašem omrežju ali politikah podatkovne varnosti. Ker se pravne zahteve spreminjajo, kot npr. GDPR, se zavedamo, da organizacije pri tem potrebujejo čim več podpore.

Bolj napredne in integrirane večfunkcijske naprave predstavljajo večje tveganje za zaupne podatke, ker se ti kopirajo, tiskajo, skenirajo ali pošiljajo prek faksa, zato vsa podjetja nosijo odgovornost, da zaščitijo podatke, ki jih hranijo o svojih strankah in zaposlenih. 25. maja 2018 je stopila v veljavo nova Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR) v celotni Evropski Uniji.

Sharp zagotavlja vrsto vgrajenih varnostnih funkcij, ki pomagajo zaščititi vaše podatke in dokumente pred številnimi grožnjami. Mi vam damo orodja za nadzor in upravljanje vaših politik varnega tiskanja in pomagamo zaščititi vaše zaupne podatke, ne glede na to, ali jih tiskate, kopirate, skenirate, pošiljate prek faksa ali shranjujete in delite prek vašega omrežja.