Stopi v stik

Skrbimo za potrebe vertikalnih tržišč

Sharp je poznan po kompaktnih manjših pisarniških tiskalnikih in energetsko učinkovitih poslovnih tiskalnikih. Ali ste vedeli, da lahko naše rešitve sežejo dlje od sveta poslovnih tiskalnikov in  poskrbijo za potrebe izbranih vertikalnih tržišč?

Javna uprava, pravna in finančna podjetja, izobraževalne ustanove, gostinstvo, zdravstveni sektor – ne glede na vašo specializacijo boste ugotovili, da ima Sharp rešitev prav za vaše potrebe.

Naš nabor v bistvu vključuje tudi visoko zmogljive črno-bele in barvne večfunkcijske tiskalnike (MFP), hitre in prilagodljive velikoformatne tiskalnike, ponudbo programskih rešitev in  storitve upravljanja, ki spodbujajo učinkovitost in produktivnost na vsakem delovnem mestu. Tukaj je samo nekaj primerov:

 • Lokalne in centralizirane vladne ustanove

  Sharpova zanesljiva tehnologija tiskanja je omogočila proizvodnjo visoko kakovostnih tiskanih materialov s popolno varnostjo. Naši velikoformatni tiskalniki in večfunkcijske naprave poenostavijo ustvarjanje različne vrste dokumentov in popolnoma izdelanih knjižic v količinah, za katere bi sicer potrebovali druge komercialne tiskalnike.

 • Izobraževanje

  Šole, fakultete in druge izobraževalne ustanove, ki iščejo cenovno dostopno tiskanje z dobrimi okoljskimi lastnostmi, vrhunsko varnostjo in enostavnim upravljanjem dokumentov, bodo to našle pri Sharpu. Naši številni poslovni tiskalniki, velikoformatni tiskalniki in tudi zelo cenovno dostopni manjši pisarniški tiskalniki so popularni v izobraževalnem sektorju.

 • Pravno in finančno področje

  Pravna podjetja in finančne organizacije bodo cenile enostaven način uporabe naših poslovnih tiskalnikov in večfunkcijskih naprav za ustvarjanje in upravljanje zaupnih dokumentov s preverljivo revizijsko sledjo. Poleg tega pa lahko tudi izbrišete popolnoma vse sledi podatkov stroja, ko ga želite zamenjati.

 • Zdravstvo

  Stroški in varnost sta verjetno v zdravstvu še pomembnejša kot v vseh drugih vertikalnih tržiščih. Zaradi tega smo zasnovali vrsto poslovnih tiskalnikov in večfunkcijskih naprav – in velikoformatnih tiskalnikov – s konkurenčno ceno na stran in neverjetno robustnimi varnostnimi ukrepi.

 • Gostinstvo

  Razumemo hitri svet gostinstva za poslovneže s tesnimi roki in pritisk, ki ga morajo prenesti hoteli – kjer podoba pomeni vse, zato morate vse narediti prav že prvič.

  Sedaj lahko navdušite vaše goste s Sharpovimi večfunkcijskimi napravami, s katerimi je enostavno skenirati papirnate dokumente in jih poslati po e-pošti, pošiljati in prejemati fakse in tiskati oznake, obvestila in celo elegantne menije visoke kakovosti. Poleg tega naši velikoformatni tiskalniki ponujajo celo vrsto funkcij, ki so enostavne za uporabo, s katerimi lahko v trenutku izdelate privlačne in visoko kakovostne znake.