Stopi v stik

Vertikalna tržišča

Izbira pravega LCD-monitorja je ključna. Vsakič, ko ga nekdo pogleda - naj bodo to stranke, kolegi ali konferenčni udeleženci - kakovost in jasnost vašega digitalnega znakovnega obveščanja ustvari močan in trajen vtis.

Naša ponudba komercialnih zaslonov in zaslonov za digitalno znakovno obveščanje vključuje monitorje, ki so primerni za širok razpon specializiranih načinov uporabe. V sejnih sobah, večjih prostorih za srečanja in učilnicah na primer naše interaktivne table BIG PAD olajšajo komunikacijo zapletenih subjektov in spodbujajo sodelovanje ter skupinsko participacijo.

Za prodajna območja bodo naši zasloni 4K uspeli prenesti vaše sporočilo z navdušujočo in privlačno jasnostjo, zaradi katere se bodo ljudje ustavili in mu posvetili pozornost.

Na javnih dogodkih, v razstavnih salonih, sejmih, razstavah in v avlah so naše rešitve za korporativno znakovno obveščanje popolne za oglaševanje in neprekinjeno predvajanje videoposnetkov, ki obveščajo in zabavajo.

Karkoli iščete, od cenovno dostopnih LCD-monitorjev za uporabo od blizu do navdušujočih, dih jemajočih zaslonov 4K sten in vsega vmes, obstaja Sharpova rešitev za digitalno znakovno obveščanje, ki bo resnično poudarila prvi vtis.

 • Izobraževanje

  Ustvarite in vzdržujte izboljšana izobraževalna okolja v celotnem izobraževalnem sektorju. Z našimi inovativnimi profesionalnimi zasloni imate priložnost, da optimizirate angažiranost in spodbudite učence oz. študente na osnovnih, srednjih, višjih in visokih šolah, univerzah, v poslovnih okoljih in pri izobraževalnih ustanovah za odrasle. Čeprav te naprave združujejo napredno tehnologijo visoke ločljivosti in občutljivosti na dotik z možnostjo integracije v brezžična omrežja in povezljivostjo z drugimi napravami, smo pri Sharpu razumljivi, zato smo vse te napredne tehnologije napravili intuitivne in preproste za uporabo, tako da se učitelji in predavatelji lahko osredotočijo na predajanje znanja, ne na tehnologijo.

  Poživite učenje za vse starostne skupine z izjemno zanimivimi in prikupnimi vizualnimi informacijami. Interaktivnost, ki jo omogoča Sharpov BIG PAD, omogoča sodelovanje učiteljev z učenci in uživanje v bolj produktivni izobraževalni izkušnji.

  Nadaljnje izobraževanje

  Oblikujte in podajte prepričljive interaktivne predstavitve s pomočjo opomb za lažje razumevanje snovi in spodbudite sodelovanje med študenti in predavatelji, da ustvarite poglobljeno izobraževalno izkušnjo.  Uporabite Sharpove profesionalne zaslone v avlah, sprejemnih prostorih in drugih skupnih prostorih, da zagotovite ozaveščenost vseh študentov z nujnimi informacijami in objavami.

  Centri za usposabljanje

  Izrecite dobrodošlico udeležencem poslovnega usposabljanja ali izobraževanja odraslih ter z učinkovito in vidno digitalno signalizacijo v sprejemnih prostorih podajte ključne informacije. Optimizirajte angažiranost in interakcijo na predavanjih in usposabljanjih s Sharpovimi interaktivnimi zasloni BIG PAD; monitorji na dotik in inovativno Sharpovo programsko opremo, ki omogoča višjo raven predstavitve, sodelovanja in skupne rabe.

  Študija primera – Caister School

  • Detailed Case Study
   ( 2,32 MB )
  • Download

  • Prenos
 • Pisarniški prostori za srečanja

  V izjemno konkurenčnem poslovnem svetu je vedno bolj pomembno, da napravite pozitiven in trajen vtis. Pri Sharpu s svojimi vodilnimi inovacijami in strokovnostjo organizacijam pomagamo doseči višjo raven predstavitve in prikazov. Prispevek vizualnih rešitev Sharp k izboljšanju delovnega okolja v korporaciji je praktično neomejen, od ustvarjanja nepozabne in prepričljive dobrodošlice v sprejemnih prostorih, priložnosti za interaktivne sejne sobe in video konference, pa vse do možnosti prikaza in dela z zapletenimi in podrobnimi finančnimi podatki na monitorjih z ultra visoko ločljivostjo.

  Sejne in konferenčne sobe

  Spodbudite višjo raven angažiranosti in interakcije pri predstavitvah in video konferencah s Sharpovim interaktivnim monitorjem velikega formata BIG PAD.  BIG PAD združuje moč prikaza z možnostjo dodajanja zaslonskih opomb in tako ponuja popolno rešitev za predstavitve. S Sharpovo programsko opremo Touch Display Link udeležencem omogočite skupno rabo podatkov in povezljivost naprave BIG PAD z mobilnimi napravami, ali pa namestite 20-palčni zaslon na dotik z aplikacijo BIG PAD za še večjo prilagodljivost predstavitve.

  Pisarna

  Preoblikujte sprejemne prostore v nepozabna in dinamična okolja ter tako okrepite ugled in sloves vaše organizacije. Združite zaslone v video steno visoke ločljivosti, da napravite odličen prvi vtis, s pomočjo posameznih digitalnih zaslonov z referencami podjetja, pa izrecite osebno dobrodošlico in tako vzpostavite poslovno, a vseeno prijateljsko vzdušje na sestanku.

  Finance

  Omogočite maksimalno jasnost podrobno prikazanih informacij v borznih okoljih z našimi zasloni ultra visoke ločljivosti. Lahko jih postavite posamezno ali več skupaj in tako optimizirate produktivnost ter učinkovito izrabo prostora pri delu z obširnimi in kompleksnimi podatki.

  Študija primera – BMW

  • Detailed Case Study
   ( 3,32 MB )
  • Download

  • Prenos
 • Maloprodaja in signalizacija

  Stimulirajte pretok in hoje in močno izboljšajte privlačnost trgovine z udarnimi profesionalnimi zasloni Sharp, s katerimi boste optimizirali prepoznavnost blagovne znamke in izstopali v aktivnih maloprodajnih okoljih.  S pomočjo naših izkušenj boste okrepili svoj ugled, saj boste lahko v trgovini ustvarili nepozabno vzdušje, poskrbeli za sporočanje sezonskih, taktičnih in promocijskih sporočil znotraj trgovine ter predstavili inovativne načine optimizacije sodelovanja s strankami in posledično povečali prodajo.

  Tudi v najbolj zahtevnih in konkurenčnih prodajnih okoljih Sharpova strokovnost ter inovativnost zagotovita rešitve, ki bodo na kupce naredile nepozaben vtis.

  Signalizacija v maloprodaji

  Združite naše visokoločljivostne zaslone z izjemno tankim okvirjem, ki so na voljo v velikostih do 90 palcev, ter tako ustvarite vpadljive prikaze vsebin, ki bodo vzbujali pozornost, okrepili privlačnost blagovne znamke in ustvarili nepozabno vzdušje v trgovini. Naši monitorji z visoko svetlostjo omogočajo postavitev vpadljivih in izstopajočih izložb, prikazovanje sezonskih, taktičnih in promocijskih sporočil pa lahko upravljate prek osrednjega PC-ja s Sharpovo programsko opremo za digitalno signalizacijo. Digitalni zasloni Sharp so posebej razviti za delovanje tako v ležeči kot v pokončni postavitvi, zato so optimizirani za neposredno komuniciranje s stranko.

  Prodaja izza pulta

  Naši inovativni monitorji na dotik omogočajo interaktivne predstavitve in izjemno učinkovito deljenje digitalnih informacij pri neposrednem stiku ter tako povečajo vključenost stranke v proces ter večji potencial za prodajo.

  Kiosk

  Sharpova tehnologija zaslonov na dotik za uporabo v kioskih oz. na fiksnih blagajnah ponuja dodatno možnost komuniciranja s stranko in omogoča priložnosti za nakup brez vpletenosti osebja.

  Študija primera – Furla

  Študija primera – City Gross

 • Prostori za druženje in muzeji

  Izboljšate okolja za druženje in okrepite svoj razvedrilni sloves v tej dinamični in izjemno konkurenčni panogi. Povečajte apetit v restavracijah s pomočjo zaslonov z visoko ločljivostjo; predvajajte več video vsebin ali televizijskih kanalov v kavarnah, klubih in fitnes centrih, da zadovoljite več strankam hkrati; ustvarite edinstveno in nepozabno vzdušje v hotelskih avlah in sprejemnih prostorih, da okrepite svoj ugled in izstopate iz povprečja.


  Preoblikujte negibne razstave in muzejske eksponate v privlačne interaktivne izkušnje, tako da predvajate vsebino na zaslonih in dodate zaslone na dotik.

  Pri Sharpu razumemo potrebo po čim boljši izkušnji vsake stranke in vedno posvetimo vse svoje znanje, da prepoznamo priložnosti.

  Restavracije in kavarne

  Ustvarite privlačna in nepozabna razvedrilna okolja s predvajanjem več televizijskih kanalov ali video vsebin na naših zaslonih z visoko ločljivostjo. Uvedite udarno sporočanje menijev, cen ali promocij s pomočjo naših rešitev za digitalno signalizacijo, ali pa nove načine naročanja z interaktivnimi zasloni na dotik, vgrajenimi kar v mize.

  Hoteli

  Napravite nepozaben prvi vtis in prijazno izrecite dobrodošlico na recepcijah s pomočjo naših zaslonov velikega formata, ključne informacije za goste pa lahko podnevi in ponoči sporočate na zaslonih, ki so bili razviti posebej za neprekinjeno delovanje.

  Razstave in muzeji

  Povečajte zadovoljstvo in interakcijo z eksponati s pomočjo naših zaslonov z ultra visoko ločljivostjo, ki omogočajo prikazovanje najmanjših podrobnosti, medtem ko Sharpova tehnologija zaslonov na dotik ponuja natančno izbiro interesnih območij.

  Študija primera – Photographers' Gallery

 • CAD in oblikovanje

  Ponosni smo, da naša zaveza k odličnosti in inovacije dosegajo zahteve profesionalnih oblikovalcev, katerim monitor predstavlja osnovno orodje za ustvarjanje izdelkov. Naši IGZO-monitorji z ultra visoko ločljivostjo slike zagotavljajo izjemno kakovost slike in natančno prikazovanje barv, hkrati pa Sharpova tehnologija zaslonov na dotik omogoča, da imajo oblikovalci CAD, ustvarjalci ter ostali grafični profesionalci in razvijalci videoiger enostaven in neposreden dostop do svojih slik, pri delu pa lahko uživajo v podrobnostih, ki poskrbijo za maksimalno natančnost, ne glede na to, ali uporabljajo miško ali digitalno pisalo.

 • Transportna infrastruktura

  Razločno sporočite bistvene informacije množicam in prehodnemu občinstvu v še tako fizično zahtevnih okoljih. Pri Sharpu razumemo edinstvene izzive neprekinjenega (24/7) delovanja na lokacijah z visokimi koncentracijami prahu, vibracijami in temperaturnimi spremembami, zato ponujamo absolutno zanesljive in trajne rešitve. Ker si prizadevamo za inovativnost in odličnost, ponujamo LED-zaslone velikega formata z visoko ločljivostjo v velikostih do 90 palcev, da zagotovimo razločnost kompleksnih in nenehno spreminjajočih se informacij v močno osvetljenih ali s soncem obsijanih okoljih ter omogočajo tako pokončno kot ležečo postavitev.

  Digitalna signalizacija

  Povečajte prihodke prodaje in pritegnite pozornost množice v izjemno prometnih oz. prehodnih območjih s Sharpovimi vodilnimi rešitvami za digitalno signalizacijo, ki so bile razvite posebej za zagotavljanje trpežnosti na tako fizično zahtevnih lokacijah.

 • Najemi in uprizoritve

  Izkoristite moč velikosti s spektakularnimi in privlačnimi video zidovi velikega formata. Ustvarite prepričljive, nepozabne in vpadljive točke na dogodkih kakršnih koli razsežnosti s pomočjo tehnologije modularnih video zidov. Naše zaslone z ultra tankim okvirjem lahko poljubno sestavljate za potrebe katerega koli dogodka, z velikostjo zaslonov do 90 palcev in več načini svetlosti pa je kristalna jasnost slike zagotovljena v vseh pogojih.

  S pomočjo Sharpovih izkušenj boste zagotovo napravili pozitiven in prepričljiv vtis na vsako občinstvo, najsi bo to koncert, razstava, korporativni dogodek ali signalizacija na športnih prireditvah.

 • Zdravstvo

  Ko absolutna natančnost in razločnost ni le zaželena ampak ključnega pomena, imamo pri Sharpu vse potrebno znanje in inovativnost, da vam lahko ugodimo. Interaktivna tehnologija na dotik v velikem formatu in zasloni z ultra visoko ločljivostjo omogočajo prikazovanje odločilnih podrobnosti v medicini, medtem ko se posvet pacienta s splošnim zdravnikom, svetovalcem ali zobozdravnikom lahko izboljša s pomočjo prikazovanja ključnih informacij na najvišjem nivoju.

  Medicinsko usposabljanje

  Kakovost slike v ultra visoki ločljivosti ponuja natančno prikazovanje najmanjših, a ključnih podrobnosti, medtem ko Sharpovi interaktivni zasloni velikega formata BIG PAD s programsko opremo za dodajanje opomb omogočajo prilagodljivo, interaktivno in privlačno izobraževalno orodje.

  Svetovanje pacientom

  Izboljšajte osebno svetovanje z možnostjo pregledovanja slik, rezultatov preizkusov, pregledov, zdravljenj in drugih vizualnih informacij s pomočjo Sharpove tehnologije ultra visoke ločljivosti in možnosti zaslonskih opomb.

  Signalizacija v čakalnici

  Ustvarite pozitivno in pomirjujoče okolje s Sharpovimi inovativnimi zasloni, ki omogočajo sporočanje jasnih in pomembnih informacij o operaciji, čakajočemu pacientu ponujajo razvedrilo ter ustvarjajo dodaten prihodek s pomočjo oglasnih sporočil.

  Slikovni sistem DICOM

  Enostaven pregled slikovnega sistema DICOM v medicinskih okoljih in zdravstvu z najnovejšimi brezžičnimi izdelki BIG PAD, ki imajo vgrajen način emulacije DICOM.

 • Oddajanje in poobdelava

  Naša zaveza k odličnosti in inovativnosti se kaže v razširjenosti rešitev Sharp v tehnično zahtevnih profesionalnih okoljih za prenos televizijske slike in obdelavo videa, najsi bo to v studiu, na prizorišču ali v posebnih postprodukcijskih studiih.

  S pomočjo Sharpovih strokovnih rešitev boste lahko ponudili izjemno kakovost slike in natančen tehnični nadzor, od podrobne analize prenosa in predstavitvenih orodij, video zidov velike formata v ozadju studia, do zagotavljanja nadzornega paketa in spremljanja lokacij za ultra visoko ločljivost.

  Postprodukcija in urejanje

  Tovrstna zahtevna profesionalna okolja zahtevajo zaslone z najboljšimi lastnostmi, vključno z absolutno kakovostjo slike, barvno natančnostjo in popolnim nadzorom nad nastavitvami slike. Profesionalni zasloni Sharp izpolnjujejo te ključne zahteve.

  Pred kamero

  Sharpova tehnologija napravi studijske postavitve bolj privlačne. Kombinacije posameznih ali združenih zaslonov ultra visoke ločljivosti z izjemno tankim okvirjem omogočajo postavitev dinamičnih video ozadij, interaktivni zaslon BIG PAD pa olajša angažirano analizo priljubljenih športnih dogodkov, kot sta nogomet in dirkanje.

  Izza kamere

  Zahteve profesionalcev glede prizorišč in spremljanja kamer so vedno večje, zato je tudi naše prizadevanje za zagotavljanje najvišjih standardov vedno večje. Naši monitorji z ultra visoko ločljivostjo ponujajo standardno kakovost slike za prenose, nadzor barvne temperature ter možnost nad- in podskeniranja, tako da ima strokovna oseba, ki je odgovorna za prenos, popoln nadzor nad natančnostjo prikaza tako v studiu kot na prizorišču.