Stopi v stik

Napredna zaslonska tehnologija

Sharpovi inženirji nenehno ustvarjajo in izboljšujejo nove zaslonske tehnologije. Že v 2007 smo na primer naznanili Advanced Super View (ASV) – novo zaslonsko tehnologijo, ki je uporabljala najvišje kontrastno razmerje na svetu, najširši kot gledanja in najhitrejše odzivne čase.

To je bil samo eden od mejnikov na našem neskončnem popotovanju razvijanja vedno bolj prefinjenih novih tehnologij. Oglejmo si jih še nekaj:

Nova tehnologija za ploske zaslone

V 2012 je Sharp kot prvi začel proizvajati LCD-panele s tehnologijo IGZO (indijev galijev cinkov oksid). Ta prelomna zaslonska tehnologija nam omogoča ultra visoko ločljivost in svetlost z izjemno energetsko učinkovitostjo. Danes se ta "nova tehnologija" rutinsko uporablja na številnih področjih uporabe zaslonov s tekočimi kristali.

Najnovejša tehnologija UV2A

Med naše inovacije spada tudi zaslonska tehnologija UV2A. Ta tehnologija, ki je popolna za prikaz v velikem formatu, združuje številne patentirane materiale, ki omogočajo izredno visoke kontraste z najučinkovitejšo uporabo osvetlitve ozadja doslej. Rezultat so svetle in žive barve ter vrhunska ločljivost slike, ki jo podpira tudi nenavadno nizka poraba energije – vse, kar potrebujete od Sharpove najnovejše zaslonske tehnologije.

Utiramo pot z novo tehnologijo za interaktivne zaslone

V zgodovini ni bilo lahko narediti velikih zaslonov na dotik, saj je najdostopnejša, infrardeča tehnologija dodala maso zaslonu in je bila občutljiva na okoljske pogoje. Sharp je z drugačnim pristopom naredil preboj s tehnologijo projiciranega kapacitivnega zaslona in naprednim krmilnikom za hitrejše tehnike vzorčenja v našem elegantnem, okoljsko sprejemljivem 80-palčnem interaktivnem ploskem zaslonu BIG PAD.

Ta najnovejša tehnologija zaslona na dotik zmanjša količino "šuma" na samo delec sicer pričakovanega, kar se odraža v bistveno izboljšani natančnosti dotika, naravni in tekoči izkušnji pisanja in praktično popolnemu izločanju časovnih zamikov in napačnih vnosov.