Stopi v stik

Sharpove solarne energetske rešitve

Vrhunski solarni paneli pionirja v fotovoltaični tehnologiji (PV)

Če iščete visokokakovostne solarne panele za okoljsko zavedno proizvodnjo energije, ste prišli na pravo mesto.
Zagotavljanje rešitev sončne energije je Sharpova osnova že več kot 60 let. Do danes je Sharp dostavil več kot 50 milijonov vrhunskih fotovoltaičnih (PV) panel po vsem svetu in izpolnil potrebe številnim mednarodnim strankam na področju sončne energije.

Iz naše evropske pisarne prodamo naše sončne sisteme monterjem, distributerjem in projektnim podjetjem v Evropi, na Bližnjem Vzhodu in v Afriki.

Sharpova ponudba visoko zmogljivih solarnih panelov je narejena za stanovanjsko in komercialno uporabo ter namestitve na prostem. Končne stranke, kot so lastniki stanovanj ali komercialne stranke, lahko naše fotovoltaične panele kupijo skupaj s storitvijo namestitve naših lokalnih monterjev.

Poleg dobave strojne opreme smo pri Sharpu aktivni tudi na svetovnem odru projektnega poslovanja, in pri razvoju sončnih elektrarn delamo skupaj s partnerji. Sharp išče in pridobiva projektne pravice na vsaki razvojni stopnji in partnerjem ponuja neposreden dostop do proizvodnih kapacitet in možnosti financiranja.

Več informacij o Sharpovi solarni energiji v naslednjih jezikih

Spodbujamo vas, da si ogledate več informacij o naših izdelkih za sončno energijo in storitvah na naslednjih straneh:

>> ENGLISH

>> GERMAN

>> FRENCH

>> SPANISH

>> DUTCH

>> POLISH

>> HUNGARIAN

Priporočamo uporabo brskalnika z vgrajeno storitvijo prevajanja, če želite, da so besedila na teh straneh prevedena v vaš jezik.

Če ne potrebujete več nobenih informacij, lahko tudi takoj stopite v stik z našo solarno prodajno in servisno ekipo.