Stopi v stik

Generator atmosferske vode Skywell® 5TE

Pametna voda za pametna podjetja

Podjetja po vsem svetu se revolucionarno spreminjajo: od novih tehnologij do novih pristopov do dela. Vi pa želite uravnovesiti te spremembe in obenem ustvariti pametno delovno okolje.

Kaj bi storili, če bi poznali način za izboljšanje vaše družbene odgovornosti, izboljšanje vaše opreme in zmanjšanje vašega učinka na okolje?

Spremenite svoje poslovanje

Če želite izkoristiti koristi prilagodljive in povezane delovne sile, morate poslovati pametno.

To je priročen in prenosljiv način zagotavljanja vode. Ker nameščanje pip ni potrebno, lahko postavite Skywell natančno tja, kamor želite. Za konferenčne sobe in živahne hodnike, za organizacije dogodkov in pisarne na prostem lahko kjerkoli zagotovite svežo, čisto vodo. Potrebna je samo povezava z virom napajanja!

Naprava ustvarja več kot 18 litrov čiste pitne vode vsak dan, zato ste lahko brez skrbi, da bi je lahko zmanjkalo.

Spremenite svojo rutino

Ljudje se vedno bolj zavedajo zdravstvenih težav, ki jih lahko prinese dehidracija. Ko torej združite ekološko prijazno zasnovo naprave Skywell z možnostjo sledenja vnosa vode, dobite napravo, ki jo bodo vsi oboževali.

Uporabniki lahko dostopajo do statistike o tem, koliko vode popijejo. Lahko celo določijo dnevne cilje pitja vode.

Poleg tega na upravljalni plošči lahko hitro in enostavno prilagodite nastavitve, kot je temperatura vode. Če želite zavreti vodo za čaj, kavo ali hrano, ali pa hladen, osvežujoč kozarec vode, bo pripravljen v trenutku.

Sharpov logotip je prikazan v namen prilagoditve ilustracije.

Spremenite svoje okolje

Okoljski cilji in potrebe družbene odgovornosti so vedno ostrejše. Skywell ponuja enostaven način za zmanjševanja vpliva na naš planet. Zmanjšuje tudi našo odvisnost od plastike in ogljični odtis, saj ne vsebuje črpalk, cevi, transporta ali dostave.

V primerjavi z običajnimi vodnimi hladilniki ne potrebuje tovornjakov, ki dostavljajo velike plastenke z vodo, ki potrebujejo rokovanje ali shrambo. Še bolje, omogoča vam, da se poslovite od plastenk – ogromnega globalnega problema.

Kako deluje?

Skywell 5TE vsrkava okoljski zrak in prek kondenzacije zbira vlago. Napredna tehnologija nadziranja skupaj s šestimi filtri, dvema ultravijoličnima žarnicama in ozonsko obdelavo zagotavlja čistost vsake kapljice vode. Kontrola vode stalno poteka in zagotavlja visoko kakovost, jasnost in okus.

Generator atmosferske vode Skywell za ustvarjanje vode v optimalnih kapacitetah potrebuje ustrezne okoljske pogoje. Na območjih z nižjo vlažnostjo ali v času, ko pride do nižje vlage, to lahko vpliva na količino vode, zato ga lahko priključite na dodatni glavni vodni vir in vzdržujete kakovost vode z uporabo filtrirnega sistema.

Ustvarite čisto in učinkovito hidracijo

Generator atmosferske vode Skywell ustvarja čisto vodo iz zraka, ki nas obdaja, in zmanjšuje uporabo plastike in vode iz pipe. Vsako kapljico vode filtrira, prečisti, preizkusi in neprekinjeno nadzira za zagotovljeno dobro kakovost, jasnost in okus.