Stopi v stik

Rešitve za obdelavo dokumentov za vsako okolje

Leta 1972 smo razkrili prvi Sharpov fotokopirni stroj; prvi korak na poti stalnega razvoja pisarniških tiskalnikov, opreme za skeniranje dokumentov, prilagodljivih večfunkcijskih tiskalnikov (MFP) in zmogljivih produkcijskih tiskalnikov, ki jih dopolnjuje široka ponudba rešitev upravljanja dokumentov in drugih programskih rešitev.

Danes naša ponudba poslovnih rešitev za obdelavo dokumentov zajema kompaktne manjše pisarniške tiskalnike in visoko zmogljive omrežne barvne večfunkcijske naprave in zelo zmogljive produkcijske tiskalnike vstopnega razreda na tržišču – vse pa lahko dopolnite z našimi Optimiziranimi programskimi rešitvami. Predstavljamo:

Sharpovi manjši pisarniški tiskalniki

Naši cenovno dostopni, a presenetljivo zmogljivi tiskalniki za manjše pisarne so popolni za osebno uporabo ali za deljenje v manjših pisarnah in delovnih skupinah za hitro in tiho izvedbo opravila.

Sharpove večfunkcijske naprave

Za večje pisarne in delovne skupine imamo na voljo linijo črno-belih in barvnih večfunkcijskih naprav za vsa vaša opravila tiskanja, kopiranja in skeniranja ter upravljanje dokumentov  skupaj z možnostmi končne obdelave za samodejno zlaganje, spenjanje in zlaganjem.

Sharpovi produkcijski tiskalniki

Če iščete rešitve upravljanja dokumentov za visoke kapacitete v domačem okolju, vam lahko pomagamo tudi tu. Z robustno zasnovo, ki izhaja iz več kot 40 let izkušenj, so naši hitri produkcijski tiskalniki za tiskanje v velikih količinah opremljeni z izbranimi krmilniki s široko izbiro popolnoma zaključenih dokumentov in knjižic.

Optimizirane programske rešitve

Prilagodljiva, zanesljiva strojna oprema je le eden od sestavnih delov vašega okolja za obdelavo dokumentov. Z dodajanjem ene ali več optimiziranih programskih rešitev boste lahko zmanjšali stroške tiskanja in kopiranja, učinkoviteje upravljali vaše tiskalnike  in zaloge, izboljšali storilnost in varnost.

Rešitve upravljanja dokumentov za vsako podjetje

Vsaka organizacija ima različne potrebe, kar se tiče dokumentov. Zato Sharp še naprej širi nabor svojih rešitev upravljanja dokumentov za vsako okolje, od SMB-jev do večjih korporacij in organizacij v javnem sektorju.

Karkoli potrebujete, karkoli počne vaša organizacija, Sharp je tu, da vam pomaga izpolniti vaše cilje.