Stopi v stik

Rešitve za obdelavo dokumentov

Učinkovito. Intuitivno. Varno.

Delajte pametneje, namesto več – kadarkoli in kjerkoli

Sharpova zbirka rešitev za obdelavo dokumentov, ki je vodilna na tržišču, je zasnovana za izboljšanje vašega načina dela v vsakem okolju – od manjših in srednje velikih podjetij do večjih korporacij in organizacij v javnem sektorju.

Naša linija barvnih in črno-belih naprav obsega od kompaktnih A4 pisarniških tiskalnikov do produkcijskih večfunkcijskih tiskalnikov (MFP) vstopnega razreda – vse pa lahko dopolnite z našimi optimiziranimi programskimi rešitvami, ki vaši organizaciji pomagajo preobraziti način, na katerega ustvarjate, upravljate in delite podatke.

Zasnovane so tako, da vam podatke pomagajo ustvarjati veliko hitreje v krajšem času, kar poveča storilnost. Prav tako so enostavne in logične za uporabo kjerkoli ste in na katerikoli napravi, vaši podatki pa so na varnem z najboljšo razpoložljivo varnostno zaščito. Zaradi tega so Sharpove rešitve za obdelavo dokumentov odlikovane z najprestižnejšimi nagradami na današnjem tržišču.

Pisarniški tiskalniki

Naši cenovno dostopni, a presenetljivo zmogljivi tiskalniki za osebno uporabo ali deljenje v manjših pisarnah in delovnih skupinah delo opravijo hitro in tiho. Za večje pisarne in delovne skupine pa imamo na voljo številne barvne in črno-bele večfunkcijske tiskalnike, ki z lahkoto opravijo vsa vaša opravila tiskanja, kopiranja, skeniranja in upravljanja dokumentov.

Produkcijski tiskalniki

Z robustno zasnovo so naši hitri produkcijski tiskalniki za visoke kapacitete popolna izbira za vsak prostor za tiskanje ali poslovno reprografsko okolje (CRD). Opremljeni so s številnimi krmilniki in lahko izdelajo številne popolnoma dokončane dokumente in knjižice.

Programske rešitve

Prilagodljiva in zanesljiva strojna oprema je le eden od sestavnih delov vašega okolja za obdelavo dokumentov. Z dodajanjem ene ali več optimiziranih programskih rešitev boste lahko zmanjšali stroške tiskanja in kopiranja, učinkoviteje upravljali vaše tiskalnike in zaloge, izboljšali storilnost in varnost.

Priznanja

Our document solutions are continually reviewed and tested by a range of independent professional bodies, and we are proud to have a comprehensive portfolio of award-winning MFPs.