Stopi v stik

Profesionalni zasloni

Sharpova linija profesionalnih zaslonskih rešitev prinaša jasno ločljivost zaslona in izredno barvno ločljivost v vsako okolje, kjer je učinkovita vizualna komunikacija ključnega pomena.

Zaposlena prodajna okolja, nadzorni centri, središča za prosti čas in zabavo, izobraževalne ustanove, prostori za srečanja, avle, transportni centri, konferenčna središča - vsa okolja lahko izkoristijo prednosti našega velikoformatnega digitalnega znakovnega obveščanja in vrhunske ločljivosti 4K.

Kaj torej naredi razliko med "običajno" in profesionalno zaslonsko rešitvijo? Ločljivost je ključnega pomena, zato pri nekaterih modelih uporabljamo 4K-ločljivost, ki doda jasnost, ki jo potrebujete za posredovanje natančnih podrobnosti oddaljenemu občinstvu. Vendar pa je to samo eden od razlogov zakaj profesionalci želijo uporabljati Sharpove digitalne zaslone.

Profesionalni digitalni zasloni za vsako okolje

Nadzorne sobe in prodajni centri izbirajo naše visoko kakovostne profesionalne zaslone, ker so dovolj svetli, da izstopajo v zelo svetlih okoljih in ker so bili zasnovani za 24-urno uporabo.

Poleg tega, odvisno od modela in načina uporabe, z našimi digitalni zasloni lahko izkoristite pametno povezljivost in dinamično vsebino v oblaku, zaradi česar je preprosto izbrati in posredovati pravo sporočilo ustreznemu občinstvu ob pravem času.

Modeli so na voljo v pokončni in vodoravni konfiguraciji (in v nekaterih primerih celo obrnjeni navzdol ali navzgor), nekateri pa so optimizirani za uporabo v privlačnih dih jemajočih video stenah. Naša linija profesionalnih zaslonskih rešitev vključuje najboljše prodajne zaslone na tržišču.

Sharpovo digitalno znakovno obveščanje – izbira profesionalcev

Kadar sta natančnost in jasnost ključnega pomena, za to obstaja Sharpov digitalni zaslon. Kompaktni zasloni na dotik, velikoformatni prodajni zasloni, ločljivost 4K, izjemne barve, enostavno upravljanje vsebine, 24-urna zanesljivost, izredno nizka poraba energije - karkoli iščete v profesionalni zaslonski rešitvi, to boste našli tukaj.

Poleg tega imajo nekateri naši profesionalni zasloni razširitveno režo Mini-OPS, ki omogoča povezavo rastoče ponudbe naprav drugih ponudnikov, kar še razširi funkcionalnost.