Stopi v stik

Profesionalni zasloni - funkcije

Kadar profesionalci potrebujejo robustno in zanesljivo digitalno obveščanje najvišje kakovosti z najbolj živimi barvami, se obrnejo na Sharp. Tukaj so razlogi za to:

Popolna zanesljivost

Naši zanesljivi monitorji LCD in komercialni zasloni so zasnovani za delovanje v najzahtevnejših okoljih. Poleg tega napredna konstrukcija brez ventilatorja pomeni, da delujejo tiho in z malo vnašanja prahu. Zaradi tega lahko za vsak Sharpov komercialni zaslon ponujamo triletno garancijo na mestu.

Izredna kakovost slike

Sharpovi zasloni LCD zagotavljajo, da vaše sporočilo izstopa jasno in glasno v polni visoki ločljivosti 1080p (1920 x 1080) ali 4K UHD (3840 x 2160), iz vseh pogostih analognih, digitalnih RGB- ali HD-video virov. Ne glede na to, zakaj uporabljate LCD-monitorje, bo natančen prikaz besedila in izstopajoča grafika pridobila in ohranila najvišjo raven pozornosti občinstva.

Neprekosljiva prilagodljivost

Ne glede na vaš izziv boste v naši ponudbi komercialnih zaslonskih monitorjev lahko našli LCD-zaslon, ki je popoln za opravilo. So lahki in tanki, zato je namestitev enostavna, serija PN pa ponuja možnost pokončne in vodoravne namestitve v velikostih od 32” do 90". Poleg tega serijo LCD-monitorjev PN lahko združite in ustvarite izredno veliko video steno z izjemnim učinkom.

Funkcije profesionalnih zaslonov

 • Dizajn

  Tanek okvir

  Nov tanek okvir in tanjši profil ustvarita eleganten dizajn, zaključek iz brušenega jekla daje celotnemu okvirju videz in občutek visoke kakovosti.

  Lahka zasnova

  Z izboljšavami delov in materialov LCD smo zmanjšali težo monitorja v primerjavi s prejšnjimi modeli, zaradi česar jih je lažje prenašati in namestiti.

  Vgrajeni zvočniki

  Vgrajeni stereo zvočniki z 10 W na kanal v veliko primerih odpravljajo potrebo po zunanjem zvočnem sistemu. Ti zvočniki na zadnji strani so popolni za predvajanje zvočne vsebine skupaj z glasbo ozadja. Priklopi za izhod zvoka so prav tako na voljo za enostavno povezavo z zunanjimi zvočnimi komponentami, če pa uporabljate tudi dodatno vhodno/izhodno razširitveno ploščo PN-ZB01, so na voljo tudi priklopi za stereo zvočnike (10 W + 10 W).

  Ročaji za varno namestitev

  Vsakemu monitorju so priloženi vzdržljivi ročaji, ki omogočajo varno rokovanje. Te ročaje lahko po namestitvi zaslona snamete. Vsi modeli dodatno vključujejo konfiguracijo za montažo, združljivo s standardom VESA, ki pomaga pri varni namestitvi z združljivo opremo drugih proizvajalcev.

 • Razširljivost

  ID-kodiranje

  Z vmesnikom RS-232C lahko vsak Sharpov LCD monitor preprosto nadzorujete in upravljate prek računalnika. Vsakemu monitorju bo dodeljena posamezna ID-koda za nastavitev vklopa/izklopa, spremembe vhoda in različnih nastavitev in prilagoditev zaslona.

  Načrtovanje

  Za popolnoma enostavno delovanje funkcija načrtovanja omogoča programiranje do osmih nastavitev za samodejen vklop/izklop monitorja ob določenih časih dneva na dnevni, tedenski ali enkratni osnovi.

  Nastavitev spletnega brskalnika

  Serijo Sharpovih LCD monitorjev PN-E je mogoče upravljati preprosto prek spletnega brskalnika in dodatne programske opreme za upravljanje monitorja.

  Podpora za SNMP

  Stanje zaslona, neprekinjen čas delovanja in druge parametre lahko nadzirate prek lokalnega omrežja s protokolom Simple Network Management Protocol (SNMP).

 • Druge ključne funkcije

  Zasnova brez ventilatorja

  Sharpovi LCD monitorji so zasnovani za vzdrževanje pretoka zraka in razprševanje vročine brez uporabe mehanskih ventilatorjev, ki so lahko hrupni in privlačijo prah.

  Vgrajeno temperaturno tipalo

  Vgrajeno tipalo zazna, kdaj se temperatura v notranjosti monitorja poviša in sistem osvetlitve ozadja se samodejno prilagodi temperaturo glede na raven delovanja.

  Zakasnitev vklopa

  Za zmanjšanje obremenitve napajalnika ob istočasnem vklopu več monitorjev serija PN-E omogoča časovno zakasnitev med vklopom vsakega monitorja pri konfiguracijah z več monitorji in v video steni.

  Beleženje

  Funkcija shranjevanja/izpisa beleženja shranjuje dnevnike delovanja, spremembe signala in informacije glede nepravilnosti pri delovanju, ki lahko pomagajo pri učinkovitosti odpravljanja težav servisnih tehnikov.

  Diagnoza strojne opreme

  Funkcija diagnoze strojne opreme zazna nepravilnosti napajalne napetosti in jih prikaže na monitorju.

  Obveščanje po e-pošti

  Ta funkcija omogoča pošiljanje rednih zaslonskih posodobitev in napak na določen e-poštni naslov.

  Samodejne prilagoditve

  Če uporabljate analogno povezavo RGB, se bo v primeru spremembe časovne usklajenosti vhodnega signala samodejno prilagodila frekvenca takta.