Stopi v stik

Velikoformatni pisarniški tiskalniki in produkcijski tiskalniki

Če iščete velike pisarniške tiskalnike ali hitre, zmogljive produkcijske tiskalnike, si morate pogledati ponudbo družbe Sharp. Barvni ali črno-beli, tiskalniki vrhunskega ali vstopnega razreda, s Sharpovim krmilnikom ali EFI Fiery, za vsak prostor za tiskanje ali poslovna reprografska okolja (CRD) je na voljo Sharpov digitalni produkcijski tiskalnik .

S podporo našega nabora Optimiziranih programskih rešitev lahko razširite možnosti in izboljšate učinkovitost, varnost in preprostost uporabe, vsi naši produkcijski tiskalniki in velikoformatni tiskalniki pa niso samo dovolj robustni za neprekinjeno produkcijsko tiskanje velikih količin, temveč izredno enostavni za uporabo in presenetljivo energetsko učinkoviti.

Izbira pravega modela

Preden začnete izbirati produkcijski tiskalnik, bodite pozorni na vrsto opravil, ki jih boste najpogosteje opravljali in veščine produkcijskega tiskanja v vašem domačem okolju.

Če že imate enega ali več naših večjih pisarniških tiskalnikov ali večfunkcijskih tiskalnikov (MFP) in razmišljate o tem, da bi sistem razširili s Sharpovim produkcijskim tiskalnikom ali enim od naših velikoformatnih tiskalnikov – mogoče za tiskanje spremenljivih podatkov, ali pa za pridobitev vrhunskih delovnih procesov z izredno barvno ločljivostjo, je smiselno razmisliti o modelu, ki je opremljen s Fiery Digital Front End (DFE).

Nekateri naši modeli imajo vgrajen prehod Fiery, s katerim lahko preklopite med krmilnikom Fiery in Sharpovim izvornim krmilnikom za najboljšo kombinacijo.

Prehod Fiery je edinstvena lastnost Sharpovih naprav, zaradi česar lahko izkušeni upravljavci z enim dotikom dostopajo do EFI-jeve delovne postaje Command WorkStation, ki je vodilna na tržišču, brez da bi pri tem potrebovali prostor za dodatno delovno postajo. Vsako želeno strojno ali medijsko prilagoditev lahko opravite neposredno iz upravljalne plošče. Brez nepotrebnih dotikov, na preprost način – samo takojšnje in brezhibno upravljanje digitalnih produkcijskih tiskalnikov od začetka do konca.

Elegantna preprostost

Če vlagate v svoj prvi digitalni produkcijski tiskalnik in še nimate znanja ali izkušenj za obvladovanje enega od bolj zapletenih DFE-jev, je za vas morda primernejši Sharpov produkcijski tiskalnik, ki je opremljen z našim lastnim, popolnoma vgrajenim krmilnikom.

V tem primeru boste dobili velik barvni zaslon na dotik s tehnologijo upravljanja s potegom prsta, ki poenostavi vsako dejanje. Ker pa lahko večino opravil avtomatizirate od začetka do konca, posredovanja upravljavca praktično niso potrebna, prav tako pa ni veliko prostora za napake.

Vsak Sharpov produkcijski tiskalnik je zmožen visoko kakovostnega izpisa na raznovrstnih medijih. V bistvu imajo vse, kar lahko pričakujete pri prvovrstnih digitalnih produkcijskih tiskalnikih, razen zapletenosti!