Stopi v stik

Uporabne informacije

Dobrodošli na Sharp-ove podporne strani. Na tem mestu smo zbrali številne uporabne informacije, vključno z dostopom do središča za prenos, iskanjem regionalnega servisnega centra, kontaktnih informacij, garancijskih smernic proizvajalca in podrobnosti o servisni podpori za naše izdelke.

Če vas zanimajo uporabniški priročniki, garancijske kartice proizvajalca ipd., uporabite Sharp-ovo središče za prenose:

Če v primeru okvarjene naprave želite poiskati regionalnega servisnega ponudnika, uporabite iskanje servisnega centra:

Za naše Sharp-ove poslovne partnerje smo zbrali nekaj koristnih informacij na naši strani za poslovne partnerje. Če vas to zanima, pritisnite na povezavo:

Ne glede na to, katere Sharpove rešitve uporabljate, in ne glede na zahteve vašega posla, vam je naša podpora na voljo točno takrat, ko jo potrebujete.

Uporabniški izdelki – stopite v stik z nami

Če potrebujete podporo za enega od vaših izdelkov Sharp, uporabite obrazec za kontakt za ta izdelek.

Klimatska naprava, DVD, Blu-ray:
Pošljite nam e-mail prek gumba za kontakt.

Avdio, LED TV model:

Gospodinjski aparati:
Hladilnik, pralni stroj, pomivalni stroj, mikrovalovna pečica, električna pečica, električna grelna plošča, indukcijska plošča, čistilec zraka, Plasmacluster, pralni stroj in sušilec

Kalkulator, E-slovar:

Če ne morete najti pravega stika za vaš izdelek ali nimate časa za klic, nas kontaktirajte:

Distribucija nadomestnih delov

Sharp ponuja raznovrstne originalne nadomestne dele za naše izdelke pri lokalnih distributerjih delov ali regionalnih servisnih centrih.

Če ste nakup opravili pri tretji stranki, boste morali upoštevati njihove pogoje in določila. Za podrobnosti se obrnite na prodajalca. SHARP ne prevzema odgovornosti za vsebino spletnih strani tretjih strank ali nakupov s strani tretjih strank.