Stopi v stik

Visoko zmogljivi tiskalniki in rešitve pisarniškega tiskanja

Kaj potrebujete od pisarniškega tiskalnika? Hitrost? Enostavnost? Zanesljivost? Različne možnosti končne obdelave? Karkoli potrebujete – vi ali vaša ekipa – točno to boste našli v naši najnovejši ponudbi rešitev pisarniškega tiskanja.

Srednje in večje delovne skupine bodo cenile našo ponudbo cenovno ugodnih poslovnih tiskalnikov vstopnega razreda. Skupaj z našo linijo zmogljivih večfunkcijskih tiskalnikov (MFP) in programskih rešitev bo vsak v vaši ekipi lahko enostavno dostopal do želenih možnosti tiskanja, kopiranja in skeniranja skupaj s široko izbiro podajanja papirja in zaključne obdelave. Ker je izbira tako široka, boste zagotovo našli najboljši pisarniški tiskalnik za vaše potrebe.

Če imate manjše in srednje veliko podjetje, ali pa samo želite kompaktno večfunkcijsko napravo za osebno uporabo, si oglejte manjše pisarniške tiskalnike in večfunkcijske naprave s prilagodljivimi tiskalniki. Tako kot pri ostalih naših rešitvah pisarniškega tiskanja boste dobili veliko več, kot lahko pričakujete od običajnih pisarniških laserskih tiskalnikov – celo naši vstopni modeli so izdelani kakovostno, so zanesljivi, varni in enostavni za uporabo.

Energetsko varčna zasnova

Našo odgovornost do okolja jemljemo zelo resno. Če torej želite tiskalnik za vašo pisarno, ki je zasnovan energetsko varčno z nizkim ogljičnim odtisom, ima Sharp za vas popolno rešitev.

Zmogljive aplikacije za produktivnost

Sharpovi pisarniški tiskalniki so pripravljeni na poganjanje vedno večjega števila Optimiziranih programskih rešitev in aplikacij za produktivnost za poenostavljene in avtomatizirane ročne procese, kot so skeniranje in arhiviranje. Tako ne bodo samo izpolnili vseh vaših današnjih potreb, prilagodljivi so tudi na izzive prihodnosti.

Podpora za mobilno delovno silo

Celo naši manjši poslovni tiskalniki podpirajo vaš način dela. Prijatelji in gosti lahko uživajo v tiskanju in skeniranju na zahtevo z uporabo pomnilniškega ključka USB in enostavne povezljivosti mobilnih naprav.

Karkoli potrebujete, naj bo to A4 pisarniški tiskalnik in skener za osebno uporabo z naprednimi funkcijami za produktivnost, ali pa zmogljiva omrežna A3 barvna večfunkcijska naprava, ki jo lahko souporablja vaša celotna ekipa – ali pa nekaj vmes, Sharp ponuja odlično izbiro za hiter izpis in učinkovite digitalne delovne procese.