Stopi v stik

Pisarniški tiskalniki

Pametno. Enostavno. Varno.

Preobrazite način vašega dela z našimi večfunkcijskimi tiskalniki naslednje generacije

Sharpova tehnologija ponuja revolucijo v načinu našega komuniciranja podobno kot osebne pametne naprave. Sharpova najnovejša linija A3 in A4 barvnih in črno-belih pisarniških tiskalnikov in večfunkcijskih tiskalnikov (MFP) ponuja podobno intuitivno enostavno uporabo, inteligentno preprosto povezljivost in brezhibno mobilnost. Delujejo kot celovita, varna in prilagodljiva informacijska središča, ki lahko rastejo z vašim poslom.

Poleg tega, da vključujejo napredne funkcije in pametno funkcionalnost, ki vam omogoča bolj prilagodljivo in produktivno delo, zagotavljajo tudi enostaven način za ustvarjanje, upravljanje in deljenje vseh želenih podatkov. Odlikovani so bili z najprestižnejšimi nagradami na tržišču, kot je nagrada Buyers Lab Pacesetter za enostavnost uporabe, nagrajena večfunkcijska linija kopirnikov za leto 2019 ter nagrada za najboljšega posameznega ponudnika v kategoriji kopirnih večfunkcijskih naprav na Winter 2020 Pick Awards.

Varno: popolna zaščita kot standard

Zaščitite vaše pomembne podatke z vojaško stopnjo varnosti. Sharpovi pisarniški tiskalniki samodejno šifrirajo vse podatke in omrežno komunikacijo in s tem preprečijo vsakršen nepooblaščen dostop ali zlonamerno krajo. Prav tako vam ni treba skrbeti, da bi te naprave lahko uporabili kot prehod in vdrli v vaše omrežje, saj takoj blokirajo dostop nepooblaščenim napravam ali aplikacijam. Njihova pametna tehnologija samodejnega »zdravljenja« pa zagotavlja, da je sisteme mogoče varno obnoviti, kadarkoli nastopi težava.

Enostavno: vse, kar potrebujete, da storite več

Zakaj bi se trudili več, kot je potrebno? Sharpovi pisarniški tiskalniki so zasnovani za to, da vam olajšajo življenje. Ustvarjate lahko visoko kakovostne dokumente pri visokih hitrostih brez nepotrebnega čakanja. Vaš večfunkcijski tiskalnik se zbudi, ko zazna, da se mu približujete, in lahko napolni toner in papir brez prekinitev kopiranja ali tiskanja. Zapleteno upravljanje ali nastavitve so stvar preteklosti, saj je vse enostavno dostopno na velikem prilagodljivem zaslonu na dotik. S hitrim pogledom na statusno komunikacijsko vrstico lahko celo hitro preverite stanje večfunkcijskega tiskalnika. Tako lahko ustvarjate, upravljate in delite vse potrebne informacije kar se da hitro in učinkovito.

Pametno: izdelajte si svojo pot

Inteligentna povezljivost Sharpovih pisarniških tiskalnikov pomeni, da lahko delate bolj prilagodljivo kadarkoli in kjerkoli in iz vsakega dne iztisnete največjo vrednost. Preprosto vzpostavite brezžično povezavo s katero koli napravo, pošljite opravilo v tisk in ga natisnite na najbolj priročnem tiskalniku ali večfunkcijskem tiskalniku kadarkoli ste pripravljeni, ali pa natisnite dokumente Microsoft Office neposredno iz USB-ključa. Do vseh vaših priljubljenih storitev shranjevanja v oblaku lahko z enkratnim vpisom (SSO) dostopate takoj. Portal z aplikacijami zagotavlja pametne posodobitve programske opreme in aplikacije za povezavo v oblak, ki zagotavljajo stalno posodobljenost vaših večfunkcijskih tiskalnikov.

Pisarniški tiskalniki

Sharpov širok nabor A3 in A4 barvnih in črno-belih pisarniških tiskalnikov je zasnovan, da zadovolji zahtevam skoraj vseh poslov in proračunov. Ponujamo kompaktne in cenovno dostopne poslovne tiskalnike vstopnega razreda s funkcijami za pametno produktivnost, ki so popolne za manjša in srednje velika podjetja. V zahtevnejših poslovnih okoljih pa naši zmogljivi omrežni večfunkcijski tiskalniki in inteligentne programske rešitve spreminjajo način, na katerega upravljate z informacijami, saj vsak v vaši ekipi dobi enostaven dostop do tiskanja, kopiranja in skeniranja kadarkoli in kjerkoli.