Stopi v stik

Omrežna varnost

Vaši podatki so izpostavljeni. Lahko jih spremenijo, ukradejo ali prestrežejo med prenašanjem po vašem omrežju ali internetu. Če zavarujete vaše večfunkcijske naprave, preprečite uporabo naprav v naprednem kiber napadu in zavarujete podatke, shranjene na napravi. Če kopirate, skenirate, tiskate ali samo delite podatke, vam bo Sharp pomagal zaščititi vaše občutljive podatke s/z:

 šifriranjem podatkov v napravi

 šifriranimi datotekami Adobe PDF

 uporabo protokolov SSL

 šifriranjem e-pošte

Sharp je bil prvi proizvajalec večfunkcijskih naprav na svetu s certifikatom Common Criteria in tudi prvi, ki je prejel EAL 4 za opremo za varnost podatkov (DSK). Danes smo prepoznani kot prvi proizvajalec, skladen s standardom Hard Copy Device Protection Profile (HCDPP). Omrežna varnost in zaščita podatkov sta še naprej temeljni komponenti Sharpovih večfunkcijskih naprav in tiskalnikov z vrsto dodatnih in standardnih funkcij in orodij, ki so zasnovane za zaščito podatkov, shranjenih na napravi ali v prenašanju.

Na voljo je tudi inteligentni omrežni vmesnik in požarni zid, ki lahko omejita dostop do določenih računalnikov na omrežju in selektivno omogočita ali onemogočita katera koli vrata protokola ali storitve na vsaki napravi.

Ne glede na to, ali želite zavarovati vaše večfunkcijske naprave ali centralizirati upravljanje varovanja vaših tiskalnikov, lahko zagotovimo edinstven komplet orodij, ki IT-skrbnikom pomagajo upravljati zanesljivo politiko varnega tiskanja za izboljšano:

 povezovanje, nadziranje in upravljanje vaših naprav iz ene, intuitivne centralne konsole

 brezhibno ustvarjanje in nameščanje lastnih omrežnih in tiskalnih varnostnih politik

 doseganje združljivosti z najnovejšimi varnostnimi uredbami, vključujoč GDPR