Stopi v stik

Storitve upravljanja tiskanja

Sharpove storitve upravljanja tiskanja so zbirka storitev tiskanja, ki so zasnovane za povečanje učinkovitosti delovnih procesov dokumentov in zmanjšanje stroškov z dosegljivim dostopom do specializiranih veščin upravljanja tiskanja, ki jih nimate v podjetju.

Na eni ravni prinašajo takojšnje prihranke pri stroških do 30 %*. A to je šele začetek. Naše storitve upravljanja tiskanja niso samo enostavni stroškovni modeli; povečajo učinkovitost vsakega opravila od trenutka, ko kliknete 'natisni', 'skeniraj' ali 'kopiraj' do trenutka, ko zberete, delite ali shranite dokončani dokument.

Kaj je storitev upravljanja tiskanja?

Poglavitni cilj vsake storitve upravljanja tiskanja je uporabljati centraliziran pristop, ki odstrani nepotrebno administracijo, ohrani minimalne stroške in izboljša produktivnost. Vendar pa se storitve tiskanja lahko (in morajo) razlikujejo glede na potrebe posamezne organizacije.

Ker smo z enim očesom vedno usmerjeni v prihodnost, zagotavljamo Sharpove storitve upravljanja tiskanja na podlagi preskušenega petstopenjskega procesa, ki se začne s podrobno oceno vaših takojšnjih potreb in z vašim sodelovanjem določimo in uvedemo strategijo, ki podpira vašo prihodnost.

Namenske storitve tiskanja

Čeprav je vsako podjetje drugačno, strokovnjaki naših storitev tiskanja vedo, da vsak lahko dela učinkoviteje s hitrim in enostavnim dostopom do opreme, ki najbolje izpolnjuje potrebe po tiskanju, skeniranju, kopiranju in upravljanju dokumentov, in s pozitivno uporabniško izkušnjo.

Poleg analiziranja vaše porabe za stroške tiskanja se bomo poglobili v to, kako dejansko delate z dokumenti. Določili bomo, ali imate tiskalnike ali večfunkcijske tiskalnike (MFP), ki jih morda ne uporabljate dovolj (in omejujete stroškovno učinkovitost) ali pa preveč (kar zmanjša zanesljivost). Ponudili vam bomo nasvet, ali ustrezajo temu namenu. Poleg tega bomo odkrili, kdo uporablja vaše tiskalnike, v kakšen namen in koliko odpadkov proizvajate.

Vse te in druge težave bomo preučili in na ta način lahko zasnovali storitev upravljanja tiskanja, ki bo zagotavljala takojšnje zmage in vas pripravila na prihodnost.

O vsem boste obveščeni

Dejansko boste vedeli, če naše storitve upravljanja tiskanja delujejo po pričakovanjih, saj vam bomo pošiljali četrtletna poročila v enostavnem formatu z natančnimi podatki in dejstvi. In to ne samo skupnih stroškov, temveč tudi natančne podrobnosti.

Še več, če je nekaj mogoče izboljšati – npr. z novimi delovnimi procesi ali z zamenjavo zastarele opreme, vam bomo pokazali kako in pomagali to storiti. Je nenehno razvijajoč odnos, ki mu lahko zaupate, da bo prikazal najboljšo zmogljivost z najmanj truda in minimalnimi stroški.

Delo na način, ki je najboljši za vas

Vse komponente Sharpovih storitev upravljanja tiskanja je mogoče popolnoma prilagoditi in jih lahko kadarkoli spremenite. Kadarkoli torej želite delati, pa če imate samo nekaj tiskalnikov ali pa več, vam bodo Sharpove storitve upravljanja tiskanja olajšale vsakodnevno delo, ki bo tudi cenejše in produktivnejše kot kdajkoli prej.

*Vir; Gartner 2013 “Active Print Management Initiatives Can Cut Your Office Print Costs by 10% to 30%"