Stopi v stik

Interaktivne zaslonske rešitve

Ko govorimo o monitorjih na dotik in interaktivnih zaslonih, potrebujemo dve stvari: izredno kakovost in preprosto uporabnost. In ravno zato si morate podrobneje ogledati Sharpovo široko ponudbo interaktivnih zaslonskih rešitev.

V prostorih za srečanja, v studiu ali v učilnici, naše interaktivne rešitve omogočajo resnično izkušnjo pisanja na papir, ki vsakomur omogoča naravno in intuitivno rabo. Ni se treba naučiti nobene zapletene tehnologije – vsakdo lahko pride zraven in začne deliti. In to je šele začetek.

S Sharpovo programsko opremo Display Connect se vsakdo na srečanju lahko poveže z našimi interaktivnimi ploskimi zasloni BIG PAD, si ogleduje vsebino na njih (vklj. besedila, grafiko, fotografije, videoposnetke in celo ročno zapisane opombe) in neposredno prispeva iz svojega tabličnega računalnika ali druge mobilne naprave. Prispevajo lahko celo, če delajo v različnih prostorih.

Vrhunski monitorji na dotik

Naši interaktivni zasloni so na voljo v različnih velikostih za katero koli okolje z jasno ločljivostjo in visoko odzivno tehnologijo zaslona na dotik.

Ker prepoznamo, da nas tehnologija lahko kdaj tudi ovira, smo ustvarili uporabniški vmesnik in orodja, ki vse pri naših interaktivnih zaslonski rešitvah naredijo enostavno in intuitivno. Ni potrebe po usposabljanju – vse kar potrebujete za začetek ustvarjanja, komuniciranja in sodelovanja, je kratka predstavitev.

Tudi izgledajo dobro. Vsi naši monitorji na dotik, od najmanjših modelov za stisnjena srečanja do največjih interaktivnih zaslonskih rešitev za zahtevne načine uporabe in izobraževalna okolja, imajo eleganten dizajn s tankim okvirjem, ki poskrbi, da nič ne zmoti sporočila na zaslonu.

Široka izbira prilagodljivih interaktivnih zaslonskih rešitev

Naši najmanjši interaktivni zasloni na dotik se začnejo s kompaktnim, a privlačnim 40-palčnim formatom. So popolni za srečanja do šestih oseb, prav tako pa odpirajo nove možnosti za interaktivne prodajne zaslone in znakovno obveščanje.

Na drugi strani pa imamo 80-palčne interaktivne ploske zaslone BIG PAD za večja območja. Skupaj lahko povežete do tri zaslone na dotik tega profesionalnega razreda in ustvarite prilagodljivo interaktivno rešitev za kontrolne sobe, razstave, sodobne sprejemne prostore in vse druge velike prostore.

Vsi omogočajo video konference in nekateri uporabljajo Sharpovo tehnologijo projiciranega kapacitivnega zaslona na dotik, ki je najboljša v svojem razredu, za izredno in brezhibno natančnost pri pisanju na zaslon. Nekateri so opremljeni s funkcijo razširitvene reže Mini-OPS, ki omogoča povezavo dodatnih naprav za še večjo funkcionalnost.