Stopi v stik

Impresum

Sharp Electronics (Europe) GMBH Sp. z o.o. branch in Poland
Headquarters: 
33, Poleczki street
02-822 Warsaw
Poland

Phone: + 48 22 545 81 00
Fax: + 48 22 545 81 05 

Registered at Regional Court in Warsaw, XIII Commercial Division of the National Court Register KRS: 0000226509, NIP: 1080000846, REGON: 140021108

Splošni pogoji uporabe
Spletna stran Sharp Electronics (Europe) GmbH vsebuje najnovejše in verodostojne informacije splošnega značaja. Vsekakor pa ne jamčimo verodostojnosti, nezmotljivosti ali posodobljenosti vsebin. To se nanaša tudi na spletne strani, do katerih lahko dostopate preko povezav na tej spletni strani.

Z razsodbo z dne 12. maja, 1998, je okrajno sodišče v Hamburgu razsodilo, da na strani vključene hiperpovezave vključujejo le delno odgovornost za povezane strani. Skladno z razsodbo sodišča, je tovrstna nesoglasja možno preprečiti - s pisno izjavo o individualni odgovornosti za vsebine strani, na katere kažejo povezave.

Za vse internetne hiperpovezave je na splošno veljavno:
Izrecno navajamo, da nimamo nobenega vpliva na obliko in vsebine povezanih spletnih strani
Izjavljamo, da ne prevzemamo odgovornosti za vsebine povezanih spletnih strani, niti si ne lastimo avtorstva zanje.

Dodatni pogoji za uporabo spletne strani Sharp Electronics (Europe) GmbH:

Pravice do intelektualne lastnine
Vsebina in izgled spletne strani sta avtorsko zaščitena. Vse pravice so pridržane. Brez predhodnega dovoljenja Sharp, informacij ali podatkov (besedil, slik, grafik, zvoka, videa, flash ali animacijske datotek) na spletni strani Sharp (Europe) GmbH ni dovoljeno kopirati ali uporabljati, v nobeni obliki, niti delno. 

Trgovska imena in logotipi
Trgovska imena in logotipi, uporabljeni na tej spletni strani so zaščitena. Teg trgovskih imen in logotipov ni dovoljeno uporabljati brez pisnega soglasja Sharp Electronics (Europe) GmbH. Vzpostavitev povezav na spletno stran Sharp Electronics (Europe) GmbH. Povezavo na to spletno stran lahko omogočite le, če to ne posega v pravice kogarkoli, predvsem pa v: avtorske pravice, pravice do blagovnih znamk ali v pravice do inetelektualne lastnine, ki jih ima Sharp Electronics (Europe) GmbH.

Varovanje podatkov
Osebni podatki, ki jih posredujete se uporabljajo le za določitev vaše identitete. Posebej bi radi poudarili dejstvo, da z vsemi osebnimi podatki ravnamo skladno z zakonskimi določili za varovanje osebnih podatkov. Podrobneje, osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam brez vnaprejšnjega preverjanja verodostojnosti.