Stopi v stik

Varnost dokumentov

Sharpov paket za varnost dokumentov vam z intuitivnim delovnim procesom in orodji za avtomatizacijo pomaga opraviti več dela. Poleg tega ste z našimi varnimi in robustnimi procesi upravljanja dokumentov lahko prepričani, da ste skladni z najnovejšimi uredbami.

Odmislite lahko razdrobljena, slabo razporejena okolja dokumentov in se razveselite popolnoma indeksirane in centralizirane podatkovne shrambe, s katero vaši zaposleni porabijo manj časa za iskanje podatkov, zato jim ostane več časa, ki ga lahko dobro izkoristijo.

Ko nalagate podatke in dokumente, vas sistem pozove, da vključite podrobnosti za natančno indeksiranje opisnih metapodatkov in s Sharpovo funkcijo iskanja polnih besedil vedno obstajajo direktne poti do podatkov, ki jih potrebujete, poleg dodatnih koristi spremljanja različice in revizijskega sledenja.

Vaše datoteke so shranjene v eni, strukturirani in varni ekskluzivni shrambi v Evropskih podatkovnih središčih (na voljo so tudi lokalne strežniške namestitve).

Vaše podatke varujejo nadzor dostopa, požarni zidovi, najnovejša tehnologija šifriranja in dodatni sistemi za preklop na drug strežnik pri izpadu. Prav tako lahko v nekaj minutah nastavite, spremenite in prekličete dovoljenja za dostop uporabnikom ali delovnim skupinam, pri tem pa delite prav toliko podatkov, kot želite.