Stopi v stik

Cloud Portal Office

Dobrodošli v Cloud Portal Office, našem nagrajenem sistemu za upravljanje dokumentov v oblaku za manjša do srednje velika podjetja.

Je cenovno dostopen, prilagodljiv in enostaven za uporabo s številnimi funkcijami, ki so zasnovane za povečanje produktivnosti in pomoč pri varnem, zaščitenem in učinkovitem delu z vsemi vašimi poslovnimi dokumenti.

Optimiziran delovni proces

Cloud Portal Office je vsestranski podatkovni center, ki je v celoti vgrajen v našo ponudbo programske opreme za Optimiziran delovni proces za vrhunsko pisarniško produktivnost.

Vse, kar potrebujete, je veljavna naročnina in naprava z dostopom do spleta, kot je računalnik, prenosni računalnik, tablični računalnik, pametni telefon ali Sharpova večfunkcijska naprava. Nato lahko sodelujete v živo ali oddaljeno, ena na ena ali ena na več. Vse je mogoče. Cloud Portal Office lahko celo uporabljate skupaj z našimi interaktivnimi zasloni s ploskim ekranom BIG PAD, ki so popoln dodatek vsakemu srečanju ali konferenčnem prostoru.

Več nadzora

Cloud Portal Office nadomešča razdrobljena, slabo razporejena okolja dokumentov s popolnoma indeksirano in centralizirano podatkovno shrambo, s katero vaši zaposleni porabijo manj časa za iskanje podatkov, zato jim ostane več časa, ki ga lahko dobro izkoristijo.

Ko naložite podatke in dokumente, imate na voljo možnost vključitve natančnih podrobnosti indeksiranja in opisnih metapodatkov, s Sharpovo zmožnostjo iskanja polnih besedil pa lahko preprosto najdete podatke, ki jih potrebujete.

Cloud Portal Office vam pomaga nadzorovati tudi operativne stroške. Več digitalnih dokumentov pomeni manj papirja in to pomeni manj omaric za arhiviranje in zmanjšane stroške za fizično shrambo.

Večja učinkovitost

S skeniranjem računov in drugih papirnatih dokumentov v Cloud Portal Office lahko poenostavite ročno obdelavo dokumentov. Možnosti napak pri ročnih postopkih zamenjajo digitalni delovni procesi, ki izboljšajo natančnost in učinkovitost.

Dostopajte kadarkoli/kjerkoli* do za poslovanje ključnih informacij za boljše odločanje, ki lahko prinese hitrejšo rast in možnost hitrejšega odziva na povpraševanja strank ali nastajajočih priložnosti.

In ker je Cloud Portal Office na voljo kot programska oprema kot storitev, ni potrebe po vnaprejšnjih vlaganjih ali zamenjavi strežnikov oz. nakupu dodatnih. Ne glede na to, ali želite nuditi podporo posamezni ekipi ali celotnemu poslu, morate zakupiti samo število naročnin, ki jih takrat potrebujete.

* Potrebna je omrežna povezava

Pametnejše sodelovanje

S funkcijami Cloud Portal Office za sodelovanje in obvestila bodo vsi v vaši ekipi sodelovali bolje in delovali veliko učinkoviteje. Če želite deliti svojo vsebino z drugimi, lahko vsaki osebi ali skupini dodelite dostop samo za branje, urejanje in deljenje – tako imate vedno nadzor. Poleg tega pa vsi lahko vidijo nedavne različice datotek, tudi če uporabijo drugo napravo: prenosni računalnik, domači pisarniški računalnik ali mobilno napravo.

Če želite deliti datoteke z uporabniki, ki nimajo naročnine za Cloud Portal Office, preprosto uporabite možnost »Pošlji povezavo« – s spletne strani Cloud Portal Office ali vaše mobilne naprave.

Mobilna delovna sila

Te dni vsi uporabljamo tablične računalnike in pametne telefone, čeprav imamo prenosne računalnike. Pri Sharpu verjamemo, da bi morale biti vse naprave povezane z upravljanjem vaših dokumentov in sistemom za sodelovanje za izboljšanje učinkovitosti vaših mobilnih delavcev.

Standardizirana aplikacija za mobilne delavce vsakomur ponuja znano izkušnjo, ne glede na platformo, ki jo uporabljajo. Lahko tudi nastavite začasne račune za goste, zato je Cloud Portal Office na voljo tudi za širše občinstvo.

Če ste doma ali na poti, lahko dostopate, nalagate, prenašate in upravljate ter tiskate datoteke z vašega telefona ali tabličnega računalnika. Lahko celo ustvarjate nove mape, delite datoteke in prejemate obvestila.

Upravljajte. Delite. Sodelujte.

Cloud Portal Office je večstranska platforma, ki ni odvisna od lokacije, za upravljanje z dokumenti in okolje za sodelovanje, ki odpira nove priložnosti za rast, učinkovitost in prihranke. 

Ne glede na vaš priljubljeni način dela, bodo vaši dokumenti vedno posodobljeni in dostopni v vsakem trenutku.

Osebni računalniki in računalniki Mac

Takoj, ko se odpre domača stran Cloud Portal Office, imate popoln nadzor. Različna območja lahko razširite ali strnite za priročen dostop do vaših dokumentov in map, ki so jih ustvarili vaši kolegi, vseh dokumentov, ki ste jih delili ali datoteke, ki mora biti indeksirana.

Pametni telefoni in tablični računalniki

Vsakdo z dovoljenjem in veljavno naročnino lahko uporablja svojo najljubšo napravo Android ali Apple za dostop do Cloud Portal Office. Enoten vmesnik vsakomur ponuja enako, enostavno uporabniško izkušnjo.

Interaktivni zasloni s ploskim ekranom

Sharpov BIG PAD omogoča prikaz predstavitev in drugih dokumentov v sejnih sobah. Preprosto izberite datoteko, jo povlecite v BIG PAD in odprite. Karkoli na zaslonu lahko zajamete kot PDF; izročki so ustvarjeni v nekaj sekundah.

Večfunkcijske naprave

Če morate natisniti dokumente iz Cloud Portal Office, pojdite k večfunkcijski napravi Sharp*, se prijavite, brskajte po oblaku in začnite s tiskanjem. Na voljo so večkratne kopije, obojestransko tiskanje, zbiranje, spenjanje, luknjanje in druge možnosti končne obdelave. Skeniranje v oblak je prav tako preprosto.

* večfunkcijska naprava mora biti omogočena s Sharp OSA 4.0 ali novejšim.

Kako lahko kupite in uporabljate licence za Cloud Portal Office

Če že imate Sharpovo večfunkcijsko napravo* ali interaktivni zaslon s ploskim ekranom BIG PAD, se preprosto odločite, koliko uporabniških licenc potrebujete in stopite v stik z vašim lokalnim predstavnikom Sharp.

Za vzpostavitev povezave boste potrebovali samo nekaj trenutkov, nato pa boste imeli poln nadzor nad vsem. Lahko dodeljujete ali preklicujete uporabniške licence, prek spleta kupite več licenc, povečate začetnih 50 GB prostora za shranjevanje – vse je na voljo po potrebi - iz ene same varne spletne strani. Poleg tega lahko vso aktivnost nadzirate prek varnega revizijskega sledenja.

Licence bodo samodejno obnovljene vsak mesec, razen če jih prekličete, zato vam ne bo treba nikoli skrbeti, da bi izgubili dostop do Cloud Portal Office. Poleg tega vam bo vaš Sharpov trgovec poenostavil življenje in vključil vse v enem mesečnem računu.

Ste novi pri Sharpu? To ni težava. Stopite v stik z vašim lokalnim trgovcem Sharp in odkrijte, kako kar najbolje lahko izkoristite storitve v oblaku z našimi večfunkcijskimi napravami in interaktivnimi zasloni s ploskim ekranom.

* večfunkcijska naprava mora biti omogočena s Sharp OSA 4.0 ali novejšim.

Pogosta vprašanja

Odgovori na vaša vprašanja

Kdo bo imel največ koristi od Cloud Portal Office?
Cloud Portal Office je popoln za vsakogar, ki želi shranjevati, deliti in dostopati do informacij in za vsako organizacijo – katere koli velikosti - ki želi graditi na ekipnem delu in boljšem sodelovanju.

Ali je res konkurenčen brezplačnim storitvam, kot je Dropbox?
Preproste storitve v oblaku so morda dovolj za shranjevanje nezaupnih datotek ali fotografij. A Cloud Portal Office ponuja varno, večstransko platformo za sodelovanje na osnovi licenc, ki je zasnovana za resno, poslovno uporabo.

 

Kako je z varnostjo?
Cloud Portal Office uporablja kombinacijo naprednega šifriranja, licenc za osebne uporabnike (ki jih lahko po potrebi nemudoma prekliče vaš IT skrbnik) in ekskluzivnih evropskih strežniških gruč za zaščito pred nepooblaščenim dostopom.

Ali je Cloud Portal Office enostaven za uporabo in namestitev?
Če imate Sharpovo večfunkcijsko napravo* ali Sharpov interaktivni zaslon s ploskim ekranom BIG PAD, lahko z uporabo začnete takoj. Stopite v stik z vašim lokalnim Sharpovim trgovcem za nakup licenc in takojšnjo povezavo. Vsak uporabnik, ki ga pooblastite, bo lahko koristil enkraten dostop prek vpisa s katere koli podprte platforme, vključno z mobilnimi napravami.

* večfunkcijska naprava mora biti omogočena s Sharp OSA 4.0 ali novejšim.

 

Kako deluje podpora?
Cloud Portal Office je tako intuitiven za uporabo, da dodatne tehnične podpore najverjetneje sploh ne boste potrebovali. Sicer pa lahko najdete vse informacije v uporabniškem priročniku in priročniku za skrbnike, ali pa vam bo priskočil na pomoč lokalni Sharpov trgovec.

Prenosi

Študija primera

Prenosi

Brošura

Animacija

Prenosi