Stopi v stik

Dobrodošli pri Sharpu

Sharp izumlja enkratne izdelke in rešitve, ki že več kot 100 let koristijo družbi in podjetjem. Naš današnji nazor je enak kot tedaj: ambicije po izvrstnosti.

Naša zgodba se je začela z iznajdbo mehanskega svinčnika "ever-sharp" (po njem je ‘Sharp’ tudi imenovan) in se nadaljuje s stalnim razvojem inovativnih izdelkov. Komercializirali smo na primer prve japonske televizorje in radie in prve LCD-kalkulatorje na svetu. A to je bil šele začetek.

Stoletje zatem še vedno nadaljujemo z inovacijami nagrajenih izdelkov na raznovrstnih področjih, kot so rešitve za obdelavo dokumentov, storitve upravljanja, vizualne rešitve, energetske rešitve in rešitve za prodajna mesta.

Zasnova z navdihom

Gonilna sila za našimi raziskavami in razvojem ne pomeni samo ustvarjanja boljših različic obstoječih izdelkov – želimo si več. Doma, na delovnem mestu in povsod vmes, naš cilj je ustvarjati in navdihovati enkratne izdelke in rešitve , ki izboljšujejo kakovost življenja ljudi po vsem svetu.

V poslovnem svetu naši nagrajeni izdelki pomagajo zmanjševati stroške in povečevati storilnost, zato je pretok informacij preprost in varen.

Doma lahko uporabniška elektronika poveča udobje in izboljša domačo zabavo, naši napredni solarni sistemi in sistemi za upravljanje energije pa lahko zmanjšajo ogljični odtis in prihranijo denar.

Sharp in okolje

Našo odgovornost do okolja pri Sharpu jemljemo zelo resno. Od zasnove izdelka do proizvodnje in pakiranja, od porabe energije do konca življenjske dobe izdelka in odlaganja, naredimo vse, kar lahko, da zmanjšamo odpadke in varčujemo z viri.

Sharpove rešitve upravljanja dokumentov

Sharp proizvaja nabor tiskalnikov, ki se vedno razvija; od kompaktnih, a sposobnih naprav do zmogljivih strojev proizvodnega razreda za sodobne prostore za tiskanje. Vse naprave dopolnjujejo Sharpove Optimizirane programske rešitve za večjo storilnost in odlično stroškovno učinkovitost.

Sharpove vizualne rešitve

Sharp proizvaja najbolj napredno tehnologijo ploskih zaslonov. Naši interaktivni zasloni, video stene, velikoformatni zasloni za digitalno obveščanje in profesionalni zasloni so popolni za uporabo v zahtevnih okoljih, npr. v kontrolnih sobah, prodajalnah, TV studiih, dizajnerskih studiih in povsod, kjer so visoko kakovostni zasloni ključnega pomena.

Sharpove storitve upravljanja

Sharpove storitve upravljanja preoblikujejo storilnost, izboljšujejo pisarniške delovne proceseskozi  življenjski cikel dokumenta in zagotavljajo, da so vaša IT-infrastruktura, strežniki in omrežja zanesljivi, varni in učinkoviti.

Sharpove energetske rešitve

Sharpovo energetsko tehnologijo uporabljajo milijoni strank po planetu. Naša zavezanost k inovacijam je bistveno spremenila področje solarne energije, shranjevanja energije in upravljanja energije.

Poiščite svojo solarno rešitev:
- Pregled energetskih rešitev
- Solarni moduli
- Akumulatorske rešitve