Stopi v stik

Interaktivne rešitve

Sharpovi interaktivni zasloni omogočajo lahkotno sodelovanje, komunikacijo in deljenje. Enostavno in izjemno odzivno upravljanje na dotik uporabnikom zagotavlja samozavestno delovanje, s katerim se lahko osredotočijo na bistvena opravila. Čudovito razvita aplikacijska orodja so vrhunska za uporabo v kakršnem koli okolju in zagotavljajo brezhibno integracijo z obstoječo programsko in strojno opremo. SHARP-ov Touch Display Link omogoča večstransko brezžično komunikacijo in sodelovanje z vsemi pametnimi mobilnimi napravami in oddaljenimi lokacijami. Ne glede na to, ali ste v sejni sobi ali v učilnici, Sharp spreminja način poučevanja, sodelovanja in komunikacije.

Profesionalni zasloni

Naši profesionalni izdelki imajo posebne funkcije, kot je 24-urno delovanje, namestitvene možnosti v pokončnem in ležečem položaju in zasloni z visoko svetlostjo in ločljivostjo za optimalen učinek v vseh pogojih in lokacijah.

Ker smo vodilni na področju zaslonov LCD, se še naprej osredotočamo na naše strokovno znanje in z njim povezan razvoj novih tehnologij, ki zagotavljajo obsežen nabor inovativnih izdelkov za izpolnjevanje potreb vseh možnih scenarijev uporabe zaslonov.

Vertikalna tržišča

Področje profesionalnih zaslonov je povezano s strogimi standardi na številnih različnih tržiščih in načinih uporabe. Čeprav vsaka situacija prinaša svojevrstne izzive, prav vse potrebujejo učinkovite in zanesljive rešitve, ki so razvite za izpolnjevanje zelo specifičnih zahtev.

Od pritiskov poslovnih sejnih sob do zahtevnih javnih prikazovanj; pri Sharpu imamo izkušnje in strokovno znanje za razvoj inovativnih rešitev, ki so najboljše v svojem razredu, za zagotavljanje visoko kakovostnih zaslonov za vsak scenarij.

Inovativna visoko kakovostna tehnologija je združena z zavezo odličnosti pri vsem, kar počnemo. Popolnoma smo prepričani, da je za vsak izziv vertikalnega tržišča na voljo izvirna in visoko učinkovita Sharpova vizualna rešitev.