Stopi v stik

Tehnologija

Inovacije in razvoj novih tehnologij, ki izboljšajo življenja naših strank, so gonilna sila našega delovanja že od samega začetka.

Ponosni smo na naš ugled kot vodilni svetovni inovatorji v industriji LCD zaslonov. Ta ugled smo zgradili na nenehni predanosti in zavezi, strokovnem znanju in virih za razvoj novih tehnologij.

Kljub uspehu naše tehnologije ASV (Advanced Super View) in novim standardom, ki ga je postavila v prikazovanju slik visoke ločljivosti, še naprej premikamo mejnike in raziskujemo nove poti do naslednje stopnje.

Kot prvi smo uspešno izkoristili lastnosti tehnologije IGZO (indijev galijev cinkov oksid) za komercialno uporabo v naših zaslonih IGZO s ploskim ekranom.

Naša tehnologija IGZO, ki zagotavlja ultra visoko ločljivost in svetlost z neprekosljivo energetsko učinkovitostjo, obenem pa postavlja nove standarde glede občutljivosti uporabe zaslona na dotik, je povzročila revolucijo v industriji in oblikovalcem še naprej omogoča spreminjanje svoje domišljije v realnost.

Najnovejša Sharpova pionirska inovacija je predstavitev tehnologije UV2A. Naša inovativna kombinacija patentiranih materialov, ki smo jih razvili sami, omogoča izredno visok kontrast z najučinkovitejšo uporabo osvetlitve ozadja do sedaj za revolucionarno energetsko učinkovitost in prikazovanje izredno svetlih in živih barv in ločljivosti slike.

Ta tehnologija ustvarja novo vrsto panel LCD in naznanja evolucijo naslednje generacije zaslonov LCD.

Naša tehnična odličnost in vztrajnost pri ohranjanju naše lastne tehnološke prednosti nam bo še naprej dajala elan za razvoj novih tehnologij, ki približujejo prihodnost.