Stopi v stik

Pisarniško tiskanje

Vodenje podjetja je povezano z učinkovito in varno obdelavo dokumentov. Za povečano produktivnost in brezhiben delovni proces Sharp ponuja vrsto uporabniku prijaznih večfunkcijskih naprav.

Te niso samo energetsko učinkovite in zmanjšajo obratovalne stroške, lahko jih tudi razširite in s tem zadovoljite vedno večje potrebe. S Sharpovo patentirano platformo za razvoj programske opreme OSA pa vaša večfunkcijska naprava postane integrirano središče za številne poslovne načine uporabe.

Ne glede na to, ali iščete namizno učinkovitost ali visoko kapaciteto, ponuja Sharp pisarniško rešitev za vse vaše potrebe.

Produkcijsko tiskanje

Te barvne in črno-bele večfunkcijske naprave visoke hitrosti so popolne za poslovne reprografske oddelke (CRD), domače tiskanje in produkcijska okolja vstopnega razreda. So vzdržljive, zanesljive in presenetljivo energetsko varčne; omogočajo tiskanje velikih količin in veliko izbiro možnosti končne obdelave.

Poleg tega te naprave s številnimi funkcijami samodejnih prilagoditev omogočajo stalno visoko kakovost.

Optimizirane programske rešitve

 • Optimizirane programske rešitve

  Podjetja morajo nenehno izboljševati načine svojega delovanja – ne glede na izzive. Z močnimi temelji v Sharpovih večfunkcijskih tiskalnikih je naš nabor optimiziranih programskih rešitev zasnovan tako, da vam pomaga zmanjšati stroške tiskanja in kopiranja, izboljšati učinkovitost rabe virov, zagotavlja enostavno ustvarjanje in dostop do dokumentov, vse skupaj pa je popolnoma pregledno in varno.

 • Upravljanje proizvodnje

  V poslovnih okoljih želimo biti vedno bolj učinkoviti in iztisniti še več – tako, da stvari počnemo hitreje in učinkoviteje. A stroške lahko upravljate samo, če jih merite. S Sharpovimi optimiziranimi rešitvami tiskanja lahko proaktivno nadzorujete in upravljate porabo tiskanja in kopiranja s sledenjem stroškov, zmanjševanjem nepooblaščene uporabe in odpadnega materiala, pri čemer prihranite čas in vire.

 • Zajemanje dokumentov

  Pravi stroški dokumentov ne nastajajo zaradi same proizvodnje, temveč zaradi upravljanja. Pri vsakem upravljanju – bodisi organiziranje, označevanje, arhiviranje, distribucija, dostopanje ali ponovna uporaba – je delovni proces kompleksnejši. Sharpove optimizirane rešitve skeniranja vam prepustijo popoln nadzor, da lahko učinkovito organizirate, shranjujete in delite dokumente, ne glede na način uporabe ali ustvarjanja; avtomatizirani postopki prihranijo čas in preprečujejo zelo drage napake.

 • Mobilne aplikacije

  Poslovni tempo je vse hitrejši in ljudje dandanes želijo dostopati do informacij prek številnih mobilnih naprav, kot so pametni telefoni in tablični računalniki. Sharpove optimizirane mobilne rešitve omogočajo, da se vaši zaposleni hitro povežejo s pisarniškimi napravami – ne glede na čas in lokacijo – tako lahko varno in enostavno tiskajo, skenirajo in delijo dokumente na poti z vsako sodobno mobilno napravo.

 • Upravljanje dokumentov in delovni proces

  Podatki predstavljajo ključni del vsake organizacije; več kot namreč veš, bolje opravljaš svoje delo. Sharpove rešitve za optimizacijo delovnega procesa pomagajo pri zmanjševanju stroškov in poenostavijo ponavljajoče se naloge, ponovno vzpostavijo poslovno produktivnost, ki jo želite doseči, in vzdržujejo donosno rast. Naše rešitve v oblaku in v poslovnih prostorih zagotavljajo, da do podatkov, ki so za poslovanje ključni, lahko dostopate kjer koli/kadar koli iz praktično katere koli naprave, kar izboljša odločanje in omogoča produktivnejše sodelovanje znotraj in med delovnimi skupinami.

 • Upravljanje naprav

  Bolj kot katera koli druga pisarniška oprema tiskalniki, kopirni stroji in večfunkcijske naprave zahtevajo nenehno pozornost – četudi to pomeni samo dovolj tonerja in papirja. In vsakič, ko je naprava nedelujoča, lahko to slabo vpliva na številne zaposlene in na produktivnost celotne delovne skupine. Sharpove rešitve za optimizirano upravljanje so zasnovane posebej za lažje upravljanje večfunkcijskih naprav, kar olajša in pospeši vaše delo in hkrati zmanjša stroške lastništva. Do prekinitev praktično ne pride več, čas nedelovanja je zmanjšan, obenem pa je ohranjena produktivnost v vsaki delovni skupini v podjetju.

 • Produkcijske rešitve

  Vaš prostor za tiskanje mora biti učinkovit in zadovoljiti potrebe vaših strank - ne glede na njihove izzive. Naše dodatne rešitve za delovne procese gradijo na učinkovitosti Sharpovih naprav visoke hitrosti in povečajo zmogljivosti vašega prostora za tiskanje s tehnologijami pre-press, make ready in upravljanjem barv vgrajenimi v naš mehanizem. Te rešitve omogočajo hitre prilagoditve in podaljšajo čas za odziv vašega upravljavca, zaradi česar se lahko izogne dragim napakam.

Vertikalna tržišča

 • Vertikalna tržišča

  Sharp ponuja raznovrstne izdelke, namenjene za vladne službe, izobraževalne in zdravstvene ustanove in različna komercialna tržišča. Sharp bo zanesljivo poskrbel za odzivnost, ki jo pričakujete, in visoko kakovostne izdelke, ki jih zahtevate.

 • Javna uprava

  Znižanje stroškov in zanesljivost izdelkov sta ključna dejavnika v javni upravi. Sharp ponuja široko paleto visokotehnoloških izdelkov, ki se lahko uporabljajo v javnih pisarnah.

  Sharp javnim upravam in lokalnim oblastem pomaga zadovoljevati varnostne zahteve z nagrajenimi večfunkcijskimi napravami, ki vključujejo vgrajeno zaščito dokumentov in izpopolnjene varnostne možnosti, kot je priročna funkcija "konca izposoje", ki prepiše vse podatke, vključno z arhiviranjem dokumentov, uporabniškimi podatki, stanji opravil, datumom in imenikom.

 • Izobraževanje

  Tako kopirni centri kot oddelki in knjižnice potrebujejo upravljanje in nadzor dokumentov. S tem, ko več denarnih sredstev namenijo tiskanju in nadomestijo izpis namiznih tiskalnikov z učinkovitejšimi večfunkcijskimi napravami, lahko šole zmanjšajo izpis tiskanja, povezane stroške in izboljšajo trajnostno vrednost. Sharpove večfunkcijske naprave zaščitijo dokumente študentov z uporabo kod za račune, profili za uporabnike/skupine, gesli ali računi za zunanje uporabnike znotraj LDAP ali strežnika Active Directory.

 • Pravni sektor

  Na pravnem področju je upravljanje dokumentov in zaupnost strank ključnega pomena. Sharp pravnim podjetjem pomaga zaščititi dokumente strank z nagrajenimi večfunkcijskimi napravami, ki vključujejo vgrajeno zaščito dokumentov in izpopolnjene varnostne možnosti, kot je priročna funkcija "konca izposoje", ki prepiše vse podatke, vključno z arhiviranjem dokumentov, uporabniškimi podatki, stanji opravil, datumom in imenikom.

 • Zdravstvo

  V zdravstveni industriji sta nega za bolnike in varčevanje s stroški poglavitnega pomena. Sharp ponuja široko paleto visokotehnoloških izdelkov, ki se lahko uporabljajo v recepcijah bolnišnic, sobah bolnikov, administrativnih pisarnah in izobraževalnih okoljih. Sharpove večfunkcijske naprave, ki so priznane kot vodilne na področju varnosti dokumentov, pomagajo zagotavljati varnost dokumentov bolnikov.

 • Gostinstvo

  Sharp ponuja visokotehnološke izdelke za recepcije, prostore za srečanja, hotelske sobe in administrativne pisarne, ki lahko dodajo vrednost in pomagajo ustvarjati dohodek za namene gostinskih storitev.

  Napredne, a za uporabo enostavne funkcije Sharpovih večfunkcijskih naprav gostom omogočajo enostavno pošiljanje in prejemanje faksov, tiskanje z naprav USB in skeniranje v e-pošto, faks ali strežnik FTP. Osebje za pultom lahko preprosto skenira in posreduje kopije računov neposredno v e-pošto. Pozabiti pa ne smemo tudi na hotelsko strežbo; kartice z meniji za restavracije in bankete lahko natisnete na zahtevo.

 • Podjetja

  Poslovna okolja in delovne skupine se zanašajo na Sharpove večfunkcijske naprave za ustvarjanje poročil, objavljanje brošur in ustvarjanje predstavitev, ki so visoko kvalitetne in izražajo profesionalnost. Večfunkcijska naprave je naravna povezava med podatki in načinom njihove uporabe in zaradi tega Sharp ponuja obsežen varnostni paket, zasnovan za razširljiv pristop naših strank k varovanju pomembnih podatkov. Sharp poslušno upošteva zahteve številnih poslovnih okolij in združuje začetno šifriranje z večkratnimi prepisi podatkov, kar zagotavlja višjo raven zaščite kot številni postopki, ki jih trenutno uporabljajo drugi proizvajalci.