Stopi v stik

Prednosti profesionalnih zaslonov

S Sharpovimi vizualnimi rešitvami nenehno vlagamo v tehnologijo, izkoriščamo prednosti inovacij in predstavitve digitalnih slik na drzne, nove načine. Sharpove najboljše zaslonske naprave so na voljo za uporabo v izobraževanju, pisarniških prostorih za srečanja, kritičnih kontrolnih centrih, organizacijah za prosti čas in zabavo ter številnih maloprodajnih mestih v luksuznih predelih mest.

Zasloni velikega formata za obveščanje so še naprej vedno bolj pomembni in močno poganjajo maloprodajni sektor, kjer sta natančnost slike in realizem bistvenega pomena. Ponujene Sharpove rešitve za maloprodajno obveščanje izkoriščajo pametno povezljivost in več vgrajenih rešitev, kot je dinamična vsebina v oblaku za enostavno upravljanje in vzdrževanje.

Sharpove video stene so popolna rešitev za prikazovanje neverjetnih podrobnosti v velikem formatu brez negativnega vpliva na drobne podrobnosti slike, zato bodo zagotovo naredile velik vtis. Z visoko svetlostjo in zanesljivo kakovostjo za 24-urno delovanje lahko Sharpove video stene najdete v številnih prodajalnah, na letališčih in urgenčnih prostorih ter kontrolnih okoljih.

Čeprav je cena zaslona preprosto pomemben dejavnik za nakup, končni uporabniki iščejo vedno več barvne natančnosti, dobro svetlobno in barvno enakomernost – preprosto boljšo kakovost slikovnih pik. V tem slogu gre potreba po višji ločljivosti z roko v roki z boljšimi barvami in ponudba Sharpovih profesionalnih zaslonov se je povečala z zasloni 4K UHD, ki ponujajo več z boljšimi slikovnimi pikami. Predvsem na področju maloprodaje lahko to izboljša zanimanje za luksuzne predmete, okrepi vizualno izkušnjo in na koncu izboljša zadovoljstvo strank.

Sharp je vodilni inovator na področju zaslonskih tehnologij za vse, ki iščejo praktične vsakdanje rešitve, obenem pa je partner za neverjetne vizualne izkušnje, danes in jutri.

Funkcije profesionalnih zaslonov

 • Profesionalni monitorji in komercialni zasloni LFD

  Zanesljivost

  Sharpovi velikoformatni profesionalni LCD monitorji in komercialni zasloni LFD so zasnovani za delovanje kjer koli, kadar koli in za kakršno koli potrebo. S stabilno izdelavo so ti Sharpovi LCD monitorji popolni za uporabo v vseh zahtevnejših okoljih. Ker ti monitorji izkoriščajo napredno zasnovo brez ventilatorja, ne potrebujejo mehanskih ventilatorjev in delujejo tiho z največjo zanesljivostjo z izredno nizkim vnosom prahu. Vsak komercialni zaslon Sharp ima 3-letno omejeno on-site garancijo, ki pokriva dele, delo in osvetlitev ozadja.

  Kakovost slike

  Če zahtevate izjemno kakovost slike, večina Sharpovih velikoformatnih komercialnih LCD zaslonov zagotavlja polno visoko ločljivost 1920 x 1080 (1080p) ali UHD (3840x2160) iz večine analognih ali digitalnih RGB ali HD video virov. Besedilo v drobnem tisku in težavne grafike so neverjetno jasne in ostre. Ne glede na področje uporabe, od digitalnega obveščanja, nadzornih sob ali video konferenc, serija PN prikazuje svetle slike, ki pritegnejo pozornost.

  Vsestranskost

  Ali si želite boljšo izkušnjo video konference? Digitalno obveščanje? Velikoformatni zasloni za gostinstvo ali stadione? Vse to in še več najdete v Sharpovi ponudbi komercialnih LCD zaslonov. Ker so tanki in lahki, je montaža enostavna, serija PN pa ponuja izbiro namestitve v pokončnem in ležečem položaju, kar ustreza številnim vrstam vsebine in načinom uporabe. Serija PN je na voljo v velikostih od 42" (diagonala 42-1/16" palca) do 90" razreda (90" diagonala) in je popolna za različne načine uporabe, kot so video konference, digitalno obveščanje, CAD/simulacija, poslovna/vladna/izobraževalna okolja, športne arene in svetišča. V zaslonskem načinu Enlarge (povečava) lahko združite zaslonske namestitve Sharpovih monitorjev serije PN* do 5 x 5 za izjemno veliko video steno z močnim učinkom.

  *Nekatere namestitve morda potrebujejo strojno opremo tretjih strank.

 • Dizajn

  Tanek okvir

  Nov tanek okvir in tanjši profil ustvarita eleganten dizajn, zaključek iz brušenega jekla daje celotnemu okvirju videz in občutek visoke kakovosti.

  Lahka zasnova

  Z izboljšavami delov in materialov LCD smo zmanjšali težo monitorja v primerjavi s prejšnjimi modeli, zaradi česar jih je lažje prenašati in namestiti.

  Vgrajeni zvočniki

  Vgrajeni stereo zvočniki z 10 W na kanal v veliko primerih odpravljajo potrebo po zunanjem zvočnem sistemu. Ti zvočniki na zadnji strani so popolni za predvajanje zvočne vsebine skupaj z glasbo ozadja. Priklopi za izhod zvoka so prav tako na voljo za enostavno povezavo z zunanjimi zvočnimi komponentami, če pa uporabljate tudi dodatno vhodno/izhodno razširitveno ploščo PN-ZB01, so na voljo tudi priklopi za stereo zvočnike (10 W + 10 W).

  Ročaji za varno namestitev

  Vsakemu monitorju so priloženi vzdržljivi ročaji, ki omogočajo varno rokovanje. Te ročaje lahko po namestitvi zaslona snamete. Vsi modeli dodatno vključujejo konfiguracijo za montažo, združljivo s standardom VESA, ki pomaga pri varni namestitvi z združljivo opremo drugih proizvajalcev.

 • Razširljivost

  ID-kodiranje

  Z vmesnikom RS-232C lahko vsak Sharpov LCD monitor preprosto nadzorujete in upravljate prek računalnika. Vsakemu monitorju bo dodeljena posamezna ID-koda za nastavitev vklopa/izklopa, spremembe vhoda in različnih nastavitev in prilagoditev zaslona.

  Načrtovanje

  Za popolnoma enostavno delovanje funkcija načrtovanja omogoča programiranje do osmih nastavitev za samodejen vklop/izklop monitorja ob določenih časih dneva na dnevni, tedenski ali enkratni osnovi.

  Nastavitev spletnega brskalnika

  Serijo Sharpovih LCD monitorjev PN-E je mogoče upravljati preprosto prek spletnega brskalnika in dodatne programske opreme za upravljanje monitorja.

  Podpora za SNMP

  Stanje zaslona, neprekinjen čas delovanja in druge parametre lahko nadzirate prek lokalnega omrežja s protokolom Simple Network Management Protocol (SNMP).

 • Druge ključne funkcije

  Zasnova brez ventilatorja

  Sharpovi LCD monitorji so zasnovani za vzdrževanje pretoka zraka in razprševanje vročine brez uporabe mehanskih ventilatorjev, ki so lahko hrupni in privlačijo prah.

  Vgrajeno temperaturno tipalo

  Vgrajeno tipalo zazna, kdaj se temperatura v notranjosti monitorja poviša in sistem osvetlitve ozadja se samodejno prilagodi temperaturo glede na raven delovanja.

  Zakasnitev vklopa

  Za zmanjšanje obremenitve napajalnika ob istočasnem vklopu več monitorjev serija PN-E omogoča časovno zakasnitev med vklopom vsakega monitorja pri konfiguracijah z več monitorji in v video steni.

  Beleženje

  Funkcija shranjevanja/izpisa beleženja shranjuje dnevnike delovanja, spremembe signala in informacije glede nepravilnosti pri delovanju, ki lahko pomagajo pri učinkovitosti odpravljanja težav servisnih tehnikov.

  Diagnoza strojne opreme

  Funkcija diagnoze strojne opreme zazna nepravilnosti napajalne napetosti in jih prikaže na monitorju.

  Obveščanje po e-pošti

  Ta funkcija omogoča pošiljanje rednih zaslonskih posodobitev in napak na določen e-poštni naslov.

  Samodejne prilagoditve

  Če uporabljate analogno povezavo RGB, se bo v primeru spremembe časovne usklajenosti vhodnega signala samodejno prilagodila frekvenca takta.

Zasloni video sten

 • Zaslonske funkcije video stene - serija PN-V

  Pregled

  Z najtanjšim okvirjem v 60”-palčnem razredu* serija PN-V predstavlja standard za večzaslonske video stene. Z združljivostjo s pokončno in ležečo namestitvijo, polno razvrstitvijo LED osvetlitve ozadja in praktično brezhibni robovi pomagajo ustvariti visoko učinkovite video stene v katerem koli formatu in velikosti.

  * Glede na objavljene informacije 8- junija 2010 za 60-palčne ali večje LCD panele.

 • Zaslonski način Enlarge (povečava)

  (za do 25 monitorjev)

  Zaslonski način Enlarge (povečava) lahko eno sliko iz računalnika razširi prek 25 monitorjev (v konfiguraciji 5 x 5). Funkcija prilagoditve širine slike praktično izniči napačno poravnavo in bistveno izboljša povečano sliko v večzaslonskem prikazu.

 • Polna razvrstitev LED osvetlitve ozadja

  Enotna svetlost z nizko porabo energije

  Za več enotne svetlosti, kot jo lahko ponuja običajna tehnologija osvetlitve ozadja CCFL*, Sharpova serija PN-V uporablja elemente LED po celotni paneli neposredno za plastjo tekočih kristalov in tako zagotavlja, da so Sharpovi večzaslonski prikazi svetli, čudoviti in enakomerni.

  * Hladnokatodna fluorescentna žarnica

 • Upravljalni kompleti PN-ZR01 (za serijo PN-V60X) in PN-ZR01A (za PN-V551)

  (naprodaj posebej)

  Če je eden od monitorjev v večzaslonski konfiguraciji opremljen s tipalom za daljinski upravljalnik, lahko vse monitorje priročno upravljate prek enega daljinskega upravljalnika. Za še večje prihranke energije pa senzor svetlobe samodejno prilagaja svetlost osvetlitve ozadja, da se ujema z osvetlitvijo okolice.

 • Skoraj neomejene zaslonske možnosti

  Zaradi izredno tankega okvirja serije PN-V so robovi med sosednjimi monitorji praktično nevidni s širino samo 6,5 mm* (za serijo PN-V60X) in 3,5 mm* (za PN-V551). Če jih uporabljate v konfiguraciji video stene, je omogočen prikaz jasnih slik z visokim učinkom v praktično katerem koli formatu in velikosti. Serija PN-V je zasnovana za izjemno zanesljivost s potrjeno 24-urno zanesljivostjo, 3-letno omejeno on-site garancijo na dele in delo in certifikatom ENERGY STAR®.

  * Ne vključuje praznega prostora med monitorji.

 • Ustvarite dinamične video stene

  Enote: cm (mere so približne in vključujejo širino okvirja)

  Združite lahko skoraj neomejeno število monitorjev serije PN-V in ustvarite visoko učinkovite večzaslonske video stene. Te konfiguracije lahko upravljate prek RS-232C ali omrežja.* Zaradi enostavnosti uporabe in integracije je mogoča poenostavljena zasnova in namestitev zapletenih video sten praktično vseh velikosti in oblik.

  Za omrežno upravljanje serije PN-V60X je potrebna vhodna/izhodna razširitvena plošča PN-ZB02. Serija PN-V551 vključuje vgrajeni omrežni vmesnik.