Stopi v stik

Optimizirane storitve upravljanja

 • Optimizirane storitve upravljanja

  V današnjem poslovnem svetu je konkurenca močnejša kot kdajkoli prej. Stranke, vodstvo in zaposleni želijo več - z manj stroški.

  Z optimiziranimi storitvami upravljanja lahko prepoznamo in pospešimo vaš prehod na novo opremo, metode in postopke, ki vašim zaposlenim pomagajo bolje upravljati podatke in postati učinkovitejši; vodstvo prihrani denar, vaše stranke pa uživajo v še boljši izkušnji.

  Optimizirane storitve upravljanja ne izboljšajo le načina dostopanja in vizualizacije vaših podatkov, ampak tudi način posredovanja in obdelave informacij z izboljšanimi digitalnimi delovnimi procesi in učinkovitejšim sodelovanjem. Storitve naslavljajo tako določene poslovne funkcije kot delo celotne organizacije in jih je mogoče prilagoditi vašim potrebam.

  Petstopenjski proces - od odkritja do nenehne in neprekinjene optimizacije - deluje kot strateški okvir za vsako vrsto delovanja in je zasnovan za resnično sodelovanje, prilagodljivost in razširljivost. Zato lahko kakršno koli vrsto delovanja pričnete na kateri koli stopnji, naša strokovna ekipa pa vam pomaga pri upravljanju na poti do učinkovitejšega in produktivnejšega dela.

  Storitev je podprta z našimi obširnimi optimiziranimi programskimi rešitvami, strokovnimi storitvami, orodji, upravljanjem, poročanjem in našimi nagrajenimi strojnimi izdelki.

 • Optimizirane storitve upravljanja dokumentov

  Optimizirane storitve upravljanja dokumentov združujejo naše storitve upravljanega tiskanja, produkcije in upravljane vsebine. Ker ponujamo paket storitev in prilagodljive vertikalne storitve, lahko zagotavljamo takojšnjo in neprestano konkurenčno prednost delovnim prostorom naših strank.

  Lahko vam pomagamo zmanjšati stroške tiskanja in predstavimo varno in odgovorno mobilno tiskanje ali avtomatizirane delovne procese. Z našimi orodji boste lahko sodelovali učinkoviteje, delili informacije varneje in hitreje prišli do zaključkov. Če pa želite povečati potencial vaše mobilne delovne sile, vam lahko pomagamo tudi pri tem.

  Naši svetovalci si bodo vzeli čas za razumevanje vaših potreb in prioritet, saj bodo tako lahko priporočali vlaganja za poenostavitev tiskalnih procesov v vašem delovnem prostoru. Z uporabo Sharpovih tehnologij in našim razširljivim programskim ekosistemom lahko zagotovimo, da imajo vaši zaposleni za opravljanje dela prave informacije, ki jih potrebujejo, ob pravem času.

  Naše storitve in tehnologije so modularne in vgrajene, zato jih je moč uporabiti v katerem koli vrstnem redu ali v časovnem obdobju, ki odgovarja vašemu proračunu.

 • Zunanje izvajanje storitev tiskanja

  Številna podjetja so odvisna od delovanja tiskanja in skeniranja, vendar si večina ne more privoščiti časa ali virov za učinkovito upravljanje tiskalnikov s strani strokovnjakov. Brez centraliziranega pristopa se lahko nepotrebni administrativni stroški in stroški potrošnega materiala povišajo, obenem pa zmanjšajo učinkovito poslovanje.

  Sharpovi tiskalniki in večfunkcijske naprave so vedno ponujale izjemno zmogljivost in zanesljivost, s Sharpovim zunanjim izvajanjem storitev tiskanja (MPS) pa lahko nemudoma zmanjšate vaše stroške tiskanja do 30 %*. Prav tako lahko postopoma pridete do prihrankov z uporabo Sharpovega širšega nabora poslovnih tehnologij in storitev.

  Ne glede na to, ali imate samo eno ali celoten sklop naprav, boste s Sharp MPS lažje in varneje upravljali vaše večfunkcijske naprave. Naši svetovalci vam bodo pomagali pri ocenjevanju in izboljševanju celostnega pristopa k tiskanju in skeniranju in razvijanju politik tiskanja, ki zmanjšajo odpadne snovi in nadzorujejo opravila tiskanja v prihodnosti, obenem pa izboljšajo izkušnje s tiskanjem za uporabnike.

  *Vir; Gartner 2013 "Active Print Management Initiatives Can Cut Your Office Print Costs by 10% to 30% (Z aktivnimi iniciativami upravljanja tiskanja lahko zmanjšate pisarniške stroške tiskanja od 10 do 30 %)"