Stopi v stik

Prednosti interaktivnih rešitev

Sharpovi interaktivni zasloni so bili zasnovani za šole in univerze, pa tudi poslovna pisarniška okolja – za vsako lokacijo, ki potrebuje zmogljivo in stroškovno učinkovito rešitev, ki je enostavna za uporabo. Za prostore za trening ali predavalnice Sharpova rešitev naredi vsako predavanje zanimivejše, medtem ko je v pisarniškem prostoru za srečanja naš BIG PAD popolna komunikacijska platforma za sproščanje kreativnosti, spodbujanje močnega ekipnega sodelovanja in ustvarjanje učinkovitih odločitev.

Ker je rešitev popolnoma Sharpova, ni potrebno veliko nastavljanja, na voljo pa je zelo priznano upravljanje na dotik in enostavna uporaba Sharpovih programskih orodij.
BIG PAD preprosto dvigne samozavest posameznika in zagotavlja večje ekipno sodelovanje. Z veliko izbiro velikosti zaslonov, vsi v polni ločljivosti FHD, je BIG PAD odličen primer načina, s katerim Sharp spreminja načine, s katerimi se organizacije spopadajo z informacijami prek povezanih tehnologij.

Tako učitelj/ica v učilnici ali povezovalec na srečanju kot moderator ekipne diskusije ima vse pri roki. Naši uporabniki niso nujno strokovnjaki na IT-področju in k temu tudi ne stremijo. Rešitev Sharp BIG PAD je intuitivna, zelo enostavna za uporabo in vas ne bo razočarala. BIG PAD je brezhibno vgrajena popolnoma Sharpova rešitev. Sharp je razvil celotno verigo sestavnih delov rešitve – od zaslona, lastno razvite tehnologije na dotik, vdelane programske opreme, programske opreme gonilnikov in aplikacije za table - tudi Sharpova pisala in radirke. Zaradi tega se lahko uporabnik svobodno osredotoči na poučevanje ali interakcijo s kolegi, pri tem pa mu ni treba skrbeti za tehnologijo – ker preprosto deluje.

Funkcije interaktivnih rešitev

 • Večnamenska uporaba

  Boljši način za ustvarjanje velikega vtisa

  Od pisarniške sejne sobe do konferenčnega prostora, od treningov do predavalnic, Sharpov interaktivni sistem zaslona na dotik lahko poveča vašo uspešnost. Motivirajte svoje poslušalce. Izboljšajte svojo podobo. Prenesite sporočilo z učinkom, ki si ga zasluži. Če predstavljate skupaj s Sharpom, so možnosti neskončne ... in vsak trenutek je pravi za sijajno predstavitev.

 • Spektakularna velikost zaslona

  Prenesite vaše sporočilo z močnejšim vtisom

  Velikost šteje – in v dandanašnjem tekmovalnem svetu Sharpovi sistemi interaktivnih velikih zaslonov naredijo veliko razliko pri učinkovitosti prenosa vašega sporočila. Z zasloni do 80" razreda (80-palčna diagonala), vam Sharpovi sistemi interaktivnih velikih zaslonov BIG PAD ponujajo izjemno jasnost v HD kakovosti, s katero boste oživeli vašo predstavitev.

 • Spektakularna kakovost slike

  Enotna svetlost z nizko porabo energije

  Sharpova tehnologija foto poravnave UV2A ustvarja vrhunske barvne slike, z osvetljevanjem ozadja z energetsko učinkovitimi belimi svetilkami LED, ki so enakomerno razporejene po celotni paneli za enotno svetlost in večjo berljivost besedil.

  Približno 5-kratna svetlost v primerjavi s plazma zasloni

  Model

  Sharp PN-70TB3 70" razreda
  (LED-LCD z diagonalo 69 1/2")

  Običajna
  svetlost
  300 cd/m2
   
   


   

  Model
  Sharp PN-70TB3 70" razreda
  (LED-LCD z diagonalo 69 1/2")

  Običajna poraba
  energije

  225 W

   

 • Uporabniku prijazen vmesnik programske opreme pisala Sharp™

  Upravljajte vsako predstavitev na profesionalen način

  Uporabniku prijazen vmesnik programske opreme pisala na dotik, omogoča enostaven zagon in prikaz uporabniškega vmesnika programske opreme pisala – meni, ki je sestavljen iz pametno razporejenih ikon, ki zagotavljajo enostaven dostop do nastavitev in funkcij pisala. Vsako pisalo na dotik ima namenski meni, ki je lahko prikazan, tudi če na zaslon istočasno pišejo največ štiri osebe. Nastavitve pisala, kot so barve in debelina črte, je mogoče nastaviti za vsako pisalo na dotik (s funkcijskimi gumbi).

  Dodajte pravo podrobnost vaši predstavitvi

  Nobena storitev ne more tekmovati s Sharpovim sistemom interaktivnih zaslonov glede zmogljivosti, preprostosti in priročnega upravljanja. Napredni tehnologiji optičnega zaznavanja in infrardečega dvojnega dotika zagotavljata natančnost in povečano uporabnost in točnost. Lahko ustvarjate tudi delovne načrte, označujete ključne teme, datotekamtvin dodajate opombe in več – nato delite obdelane dokumente ali natisnite fizične kopije za prihodnjo uporabo.

 • MFP-povezljivost

  Dokumente in slike, skenirane iz barvne Sharpove večfunkcijske naprave s funkcijo skeniranja, lahko uvozite neposredno v programsko opremo pisala za zaslon na BIG PAD-u. Dodatna priročna funkcija je shranjevanje slikovnih podatkov, prikazanih na zaslonu – vključno z zaznamki, ki jih lahko shranite v računalnik ali pošljete neposredno v večfunkcijsko napravo za izpis.

 • Delajte pametneje s Touch Display Link

  Programska oprema Touch Display Link 2.01 podpira učinkovito in večstransko komunikacijo. Vsebino na zaslonu – vključno z ročno napisanimi opombami in risbami, ustvarjenimi v živo – si lahko ogledate istočasno na BIG PAD-u in mobilnih napravah, kot so računalniki, tablični računalniki in pametni telefoni. Touch Display Link olajša interaktivne predstavitve, oživi diskusije in omogoči srečanja brez papirja tako v poslovnih in izobraževalnih okoljih.

  Touch Display Link omogoča naslednje interaktivne funkcije na BIG PAD-u in mobilnih napravah, povezanih prek brezžične povezave LAN:deljenje vsebine na zaslonu

  • prenos datotek
  • interaktivno pisanje in risanje na zaslonu
  • oddaljeno upravljanje BIG PAD-a prek mobilnih naprav

  Povežete lahko do 50 mobilnih naprav1, 3 istočasno.

  Izmenjava datotek med mobilnimi napravami, četudi niso povezane z BIG PAD.

  Uporabniki lahko zajemajo slike zaslona in jih shranijo na mobilnih napravah za osebne zaznamke (osebna beležka).

  Touch Display Link lahko v istem omrežju poveže dva BIG PAD-a (prek intranet, VPN, ipd.) in omogoči interaktivno komunikacijo na višji ravni.

  1 - število povezljivih mobilnih naprav je odvisno od naslednjih pogojev.

  • LCD monitorji
   • PN-70TA3/60TA3 s prednameščeno programsko opremo: najv. 20
   • PN-70TA3/60TA3/70TB3/60TB3 s priloženo programsko opremo na disku CD-ROM: najv. 50
  • OS — Windows® 7: najv. 20; Windows® 8/8.1: najv. 50

  2 - zahteve OS:

  • računalniki: Windows® 7, Windows® 8/8.1;
  • tablični računalniki: Windows® 7, Windows® 8/8.1, Android, iOS;
  • Pametni telefoni: Android, iOS

  3 - Povezovanje 20 ali več mobilnih naprav zahteva vsaj dve dostopni točki LAN.