Stopi v stik

Rešitve za obdelavo dokumentov

Leta 1972 smo ponosno predstavili naš prvi fotokopirni stroj, ki ga je nasledila obširna linija digitalnih fotokopirnih in multifunkcijskih sistemov v poznih devetdesetih letih. Danes naša svetovna proizvodnja fotokopirnih/tiskalnih strojev presega 13,5 milijona enot. Naše naprave so še vedno med najbolj zmogljivimi in priljubljenimi na svetu. Zmogljiva strojna oprema in napredna tehnologija črnil niso naša edina strokovna področja. Razvijamo tudi uspešne rešitve, ki omogočajo hitrejše in učinkovitejše poslovne prakse in produktivnejše delovno okolje. Naš trenutni program vključuje široko paleto naprav; od kompaktnih fotokopirnih strojev do raznolikih in izjemno hitrih črno-belih in barvnih multifunkcijskih sistemov. Ker črnila in strojno opremo razvijamo istočasno, je optimalna kakovost zagotovljena od prve do zadnje strani.

Vizualne rešitve

Področje profesionalnih zaslonov je povezano s strogimi standardi na številnih različnih tržiščih in načinih uporabe. Čeprav vsaka situacija prinaša svojevrstne izzive, prav vse potrebujejo učinkovite in zanesljive rešitve, ki so razvite za izpolnjevanje zelo specifičnih zahtev.

Od pritiskov poslovnih sejnih sob do zahtevnih javnih prikazovanj; pri Sharpu imamo izkušnje in strokovno znanje za razvoj inovativnih rešitev, ki so najboljše v svojem razredu, za zagotavljanje visoko kakovostnih zaslonov za vsak scenarij.

Inovativna visoko kakovostna tehnologija je združena z zavezo odličnosti pri vsem, kar počnemo. Popolnoma smo prepričani, da je za vsak izziv vertikalnega tržišča na voljo izvirna in visoko učinkovita Sharpova vizualna rešitev.

Energetske rešitve

Sharp je vodilni globalni specialist za solarne energetske rešitve. Vodilni smo že kar nekaj časa - z več kot 55-letnimi izkušnjami smo ponosni na našo zapuščino, znanje in zanesljivost.

Kot kompetenčno središče za povezane energetske rešitve ponujamo:

  • Solarne module za okolju prijazno proizvodnjo energije
  • Shranjevanje energije za neodvisno uporabo energije
  • Upravljanje in nadzor porabe energije s "Smart Chap"

Sharp ustvarja energijo na okolju prijazen način in jo pametno izrablja za udobnejši življenjski slog in pozitiven prispevek družbam na globalni ravni.